Egyrészes Kádparaván készítése

Fix kádparaván:

általában 50-80cm közötti méretben alkalmazzák, rögzítését tekintve teljesen légies.

Nyíló kádparaván:

Méretét tekintve változó lehet, kifele és befele nyíló egyaránt megoldható.

Kétrészes kádparaván:

Formájának köszönhetően nagyobb terület lefedésére alkalmas típusát tekintve az egyik elem fix ami a falnak van rögzítve míg a másik elem kifele befele egyaránt mozgatható, a 2 elem találkozásánál  vízzáró profil gondoskodik a tökéletes vízzárásról.

Belapozható kádparaván:

Leggyakrabban hely szűkössége miatt alkalmazzák de bárhol használható, praktikusságát tekintve nyitott állapotban teljesen nekisimul a falnak ezáltal kevés helyet foglal.

A zuhanykabinnak – számtalan előnye ellenére – van egy hátránya is: helyre van szüksége. Egy kis fürdőszobában tehát vagy a kád, vagy a kabin fér el, a kettő együtt megoldhatatlan. Van azonban egy köztes megoldás, amivel mindkét elem legjobb tulajdonságait ötvözhetjük, ráadásul alacsony költséggel is megoldható: a kádparaván!

A kádparavánnak többféle típusával is találkozhatunk, de ha igazán költséghatékonyak akarunk lenni, akkor érdemes az egyrészes kádparavánt választani. Mivel egyrészes, azaz egyetlen üvegtábláról van szó, az ára rendkívül alacsonyan tartható, és választhatunk a fix, illetve a mozgatható változat közül. A fix egyrészes kádparaván általában a kád hosszának feléig tart, de természetesen lehet rövidebb, vagy akár hosszabb is; a mozgatható általában kicsit rövidebb, viszont kifelé és befelé is nyithatjuk. Mivel átlátszó, ezért belesimul a fürdőszoba dizájnjába, viszont a zuhanyt problémamentessé teszi, a tisztítása pedig könnyedén megoldható.

Ha Ön is szeretné költséghatékonyan megoldani a zuhanyzás kérdését, válassza az egyrészes kádparavánt, amennyiben pedig kérdése merülne fel, keressen bennünket elérhetőségeinken!