Tolóajtós zuhanykabin

Igen elterjedt forma szinte minden fürdőszobában alkalmazható, általában 120-180cm szélességben a leggyakoribb, ezen kívül extra méretben is kivitelezhető.


Formájának köszönhetően nyitott állapotban sincs nagy helyigénye, könnyen tisztítható, vízzárását tekintve 20X20mm fém küszöb akadályozza meg a víz kifolyását.


Számos fajtája létezik, nem csak két fal közé szerelhető, hanem sarokkabinként is használható, akár sarkon nyíló 2db vagy 1db ajtóval.


A tolóajtós zuhanykabin rendkívül kedvelt és elterjedt, hiszen szinte minden fürdőszobába beépíthető, a Tolóajtós zuhanykabinhelyigénye pedig kicsi, bár természetesen egyedi méretekben is kivitelezhető, sőt, akár extra nagy is lehet!

A tolóajtós zuhanykabint az esetek nagy többségében két fal közé szerelik, hiszen így a legkönnyebben megoldható a beépítése; ebben az esetben egy olyan zuhanykabint kapunk, amiben akár egyszerre ketten is zuhanyozhatnak. Tévhit azonban, hogy csak és kizárólag így lehet megoldani a tolóajtó beszerelését! Ha a fürdőszoba méretei nem engedik a nagy zuhanykabin kialakítását, akkor egy sarokkabinnal kell megoldani a zuhanyzási lehetőséget. Ha a hely annyira kicsi, hogy a normál ajtó nem fér el, akkor a mindkét üvegfalra szerelt, sarkon nyíló tolóajtóval egyszerűen megoldható a probléma, sőt, így kinyitva sem foglal el helyet a térből!

Ha tolóajtós zuhanykabint szeretne rendelni, vagy kérdése volna a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!
Scroll Up