Kádparaván készítése

Kezelhetősége egyszerű és praktikus, általában nem ér végig a kád teljes vonalán, ezáltal nem tűnik olyan robusztusnak, továbbá bezártság érzetet sem kelt.

Használhatóságát tekintve 3 formája létezik.

A fürdés egy kellemes dolog, hiszen befeküdni a vízbe, ellazulni és relaxálni mindenki szeret; a zuhanyzás ezzel szemben egy felpezsdítő tisztálkodás, ami ráadásul gyors is. A legtöbben zuhanyzunk, amit egy zuhanykabinban lehet a legkényelmesebben megoldani, sokan viszont nem szeretnének lemondani az időnkénti fürdőzésről sem. Ha a fürdőszoba elég nagy, akkor a kád és a kabin is beépíthető, ha viszont kicsi, akkor dönteni kell: vagy az egyik, vagy a másik. Ha a fürdőzés fontos, de a zuhany is kell, a zuhanyfüggöny viszont nem opció, akkor a megoldás a kádparaván beszerelése!

A kádparaván a zuhanyfüggönnyel ellentétben nem rontja a fürdőszoba látványát, mivel szinte láthatatlan, emellett könnyen tisztítható, ami a függönyről nem mondható el; viszont alkalmas ugyanarra a feladatra: megakadályozza, hogy a fröcskölő víz eláztassa a fürdőszobát.

Kialakítása többféle is lehet, ami csakis a megrendelő igényeitől függ: a fix, a mozgatható, illetve ez utóbbin belül a kétrészes és a belapozható verziók közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Ha Ön sem szeretne lemondani a fürdés lehetőségéről, válassza a kádparavánt, kérdés esetén pedig keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kádparaván, az üvegből készült védelem!

A kádparavánnak három fajtáját tudjuk megkülönböztetni, Önnek melyik modell a szimpatikus? A kád olyan szaniter, amit sokan semmi pénzért nem cserélnének el. Nyilvánvaló előnyei közé tartozik, hogy kényelmes, relaxáló hatású fürdőzést lehet benne tartani. Erre a zuhanykabin egyértelműen nem alkalmas a mérete és formája miatt. A kádnak viszont megvan az a hátránya, hogy könnyen ki lehet fröcskölni belőle a vizet, hiszen nincsenek magas falai. Ezen lehet segíteni a megfelelő kádparaván használatával.

kádparaván a zuhanyfüggöny funkcióját tölti be, csak éppen kicsit másképp. Egy kádparavánt nem lehet teljesen elhúzni, mint egy függönyt, alapvetően csak a kádnak azt az oldalát védi, ahol a víz ki tud csapódni. Üvegből készül, tehát egyszerű, mégis szép megoldás. Jól lehet tisztítani és kezelni, sokkal tovább tart az élettartama, mint egy zuhanyfüggönynek.

A paravánok mindegyike üveg, de többféle formában is készülhet.

A mi cégünk alapvetően három fajta kádparaván elkészítését és telepítését vállalja. Az egyik típus a legalapvetőbbnek számít. Ez az egy elemből álló kádparaván, amit úgy rögzítenek a kádat határoló falhoz, hogy mozgatni is lehessen. Általában csak a kád oldalának egy részét fedi le, ezzel biztosítva a helyet a szabad mozgáshoz, de mégis védi a fürdőt a víztől.

A másik kádparaván típus a két részes modell, ami az elsőhöz hasonló, de itt egy fix és egy mozgatható elem kerül a kád mellé. Azoknak ajánlott ilyen paravánt választani, akik szeretnék minél jobban védeni a fürdőt, de nem akarnak egy méretnél maradni. Végül a harmadik típus a lapozható kádparaván. Ezt a modellt úgy kell elképzelni, mint egy harmonikaajtót, csak üvegből. Nemcsak mutatós, de teljes fedést vagy teljes nyitottságot is el lehet vele érni a kádnál. Mindegyik egyszerűen kezelhető, praktikus és dekoratív, Ön dönti el, hogy mekkora méretben van szüksége rá!

Ha valamelyik kádparaván típus megragadta a figyelmét, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot kérni az egyik elérhetőségünkön!