Egyedi zuhanyfal készítése

Sokan kedvelik a letisztult és elegáns formákat, teljesen esztétikus a szinte alig felhasznált üveg vasalatok miatt amik nem rontják az összképet, hanem tiszta látványt nyújt, ezáltal költséghatékony is.

Legkisebb formái közé a 80-90cm-es kivitel tartozik, ha lent is tudunk rögzíteni mindösszesen 3 helyen fogatjuk meg pontszerűen az üveget, továbbá ha szükséges felső rögzítést is teszünk bele a stabilizálása miatt.

Semmiféle vízzáró profil nem kerül felhasználásra ezáltal még jobban szimpatizál a fürdő dizájnjával. A zuhanyfal teljes fixálása után vízszintesen és függőlegesen teljesen átlátszó szilikonnal tömítjük, így megakadályozva a víz kifolyását.

120cm szélességet meg nem haladó zuhanyfalnál a belépőnél minimális víz kifolyása előfordulhat, de a későbbiek folyamán ha rögzítés is engedi utólag ajtóval vagy akár fix+ajtóval is pótolható ezáltal elkerülve a minimális víz kifolyását is, vagy akár fix elemekkel is bővíthető.

A modern otthonok elengedhetetlen berendezési tárgya a zuhanykabin, egy igazán stílusos fürdőszobába pedig a legtöbbször zuhanyfalat építenek be. Több előnye is van a hagyományos zuhanykabinokkal szemben, ami miatt – ha a fürdőszoba mérete és kialakítása engedi – ez az egyik legjobb választás!

A zuhanyfal légiesen könnyed megjelenésű, és mivel teljesen átlátszó, abszolút nem bontja meg a tér egységét. A rögzítése többnyire láthatatlan, vagy alig látható, így ez sem zavar bele a dizájnba, ami által a zuhanyfal minden praktikus tulajdonságát ki lehet használni, de hátrányok nélkül! Mivel ajtaja nincs, így annak mozgatására nem kell figyelmet fordítani, tehát helyre sem lesz szüksége, viszont ebből adódóan a víz utat találhat a fürdőszobába.

Rendelhető egy-, kettő-, vagy háromrészes változatban is, ez csak a megrendelő ízlésén és elképzelésein múlik, de ha a zuhanyfalat választja, mindenképp egy elegáns és praktikus fürdőszoba-berendezéshez juthat hozzá!

Zuhanyfal

Ha Ön is szeretne zuhanyfalat a fürdőszobájába, vegye fel velünk a kapcsolatot, és adja le a megrendelését! Várjuk hívását!

Elegáns és praktikus zuhanyfal!

Zuhanyfal

A zuhanyfalnál kevés elegánsabb dolgot tudunk, ha szaniterről van szó! Miért kellene egy fürdőszobai elemnek egyáltalán elegánsnak vagy stílusosnak lennie, bármennyire is? Alapvetően olyan helyiség berendezéséről van szó, ahol teljes mértékben privát szférát teremtünk magunknak, hogy a hétköznapi testápolási rutint, relaxálást, szépítkezést igényes környezetben tudjuk elvégezni. A felsorolt tevékenységekhez igenis szükség van az igényes és a stílusos környezetre, mert ez teremti meg a kellemes hangulatot, a jól felszerelt helyet azokhoz a rituálékhoz, amik segítenek a jó közérzet, a magabiztos, ápolt megjelenés megteremtéséhez.

A szaniterek kategóriája a kádat, a zuhanykabint, valamint a zuhanyfalat is magába foglalja. A zuhanyfal olyan kiegészítő, amit sokan inkább dekoratívnak tartanak és kevésbé praktikusnak. Egyetlen üvegfal mögött zuhanyozni? Tény, hogy van ennél elázás biztosabb megoldás is, de a megfelelő körültekintéssel végzett művelet nem hagy maga után sokkal nagyobb vizet, mint egy kádban lebonyolított zuhanyzás.

A zuhanyfal előnye egyértelműen a látványban ölt formát. Csodásan egyszerű, mégis fantasztikusan szép, ahogyan az üveg szinte a levegőben lebeg. A szaniterhez elég a zuhanytálca vagy csak a zuhanyzáshoz kialakított hely a padló lefolyóval és a falhoz rögzített zuhanyfal.

A zuhanyfalat csak pár ponton fogják a rögzítő elemek, nem tartozik hozzá keret vagy sín, emiatt tűnik úgy, mintha magától állna meg a levegőben. Azokban a fürdőszobákban, ahol szeretnének minél tágasabb, levegősebb belső teret kialakítani vagy nincsen sok felesleges hely a berendezésnek, ez a megoldás ideális. Nem utolsó sorban rendkívül stílusos is és mindenhová illik.

Kevés alapanyagból áll, mégsem csorbul a funkciója a zuhanyfalnak. Úgy érzi megtalálta, amit keresett és szeretne ilyen típusú szanitert a fürdőszobájába? Mi elkészítjük Önnek a saját elegáns és praktikus szaniterjét a mindennapos zuhanyzáshoz! Keressen minket bizalommal a részletekkel kapcsolatban az egyik elérhetőségünkön!