GY.I.K.

Milyen vastag üvegből készül?

Zuhanykabinjaink 8 mm vastag, edzett biztonsági üvegből készülnek. Ez a vastagság elengedhetetlen keret nélküli kabinok esetén, a biztonságos használathoz. Kivételt képeznek nagyobb kabinok, zuhanyfalak , (pl. 100 x 230 cm vagy e feletti méret)ahol már a 10 mm vastag üveg használata ajánlott.

Mit jelent, hogy keret nélküli?

Az üvegeket fix megfogókkal, az ajtókat pántokkal rögzítjük. A fix résznél, az üveg felső élének rögzítése ajánlott, hogy megakadályozza az üveg bármely irányba való mozgását, a kabin használata során. A vízzárást PVC profilokkal, a záródást pedig mágnessel oldjuk meg. Ennek köszönhetően nem szükséges semmilyen profil vagy keret.

Mikor mérhető fel?

Felmérést a burkolási munkálatokat követően végzünk. A felmérés szükséges , a hely adottságainak megismerése, az Ön számára legjobb és legpraktikusabb zuhanykabin kialakításának egyeztetése, és a pontos gyártási méretek felvétele végett. Kádperem, aszimmetrikus zuhanykabin, tetőtér esetén, alakos üveget is készítünk a tökéletes illeszkedés érdekében.

Milyen üvegek léteznek?

Van az úgynevezett átlátszó üveg, ebből a legelterjedtebb a flott üveg, ami egy icipici zöldes árnyalattal rendelkezik, de ez abszolút nem vehető észre. Extra clear / kristály tiszta üveg, ami egy minőségi kategóriája az átlátszó kivitelnek. Ezeken kívül savmart vagy ismertebb nevén tejüveg. Majd a színezett üvegek a kék – szürke – zöld – bronz parsol. Továbbá igen elterjedt az üvegek dekorálása, melyet homokfújással készítünk (készülhet: csempe mintázat alapján, szöveg, monogram, logó, stb. )

Milyen legyen a burkolás?

Nagyon fontos, hogy a burkolás megfelelően legyen elkészítve, pl. vízszint, párhuzamosság betartása. Épített aljzat esetén, lehetőleg a lefolyó ne az ajtó alá kerüljön, a tökéletes vízzárás érdekében, és a minimum 2%-os lejtés a lefolyó irányába tartson.

Mit jelent az egyedi gyártás?

Mindegyik kabin típusnál, lásd 3D-s rajzok, helyszíni felmérés szükséges, hogy pontos gyártási méretet vehessünk, így minden általunk készített kabin egyedi és személyre szabott.