Egyedi sarok zuhanykabinok

Legelterjedtebb formája 2fix+1 ajtó, egyik oldalán nagy fix míg a másik oldalon fix+nyíló kivitel, megosztása célszerű ha a zuhanykabin mellett radiátor vagy esetleg kisebb szekrény helyezkedik el, így segítve a könnyű 90fokos nyitást.

Ezen kívül számos formája létezik, amit a helyszín függvényébe választunk meg.

Könnyen takarítható, tágas, átlátható formája a zuhanykabinoknak.

A zuhanykabin kialakítása csak a megrendelő igényeitől, illetve a fürdőszobája kialakításától és méretétől függ. Ha a helyiség kis alapterületű, akkor jellemzően a sarok zuhanykabint szoktuk javasolni, mert helytakarékossága ellenére tágas, és minden igényt kielégít.

A kis fürdőszobák legnagyobb problémája a méret, márpedig minden fürdőben többé-kevésbé ugyanazokra a bútorokra, szaniterekre és felszerelésekre van szükség.

A helytakarékosság ez esetben a legfontosabb szempont, viszont ha a kádat egy sarok zuhanykabinnal váltjuk ki, akkor akár még plusz helyhez is juthatunk, amitől a fürdőszoba tágasabbnak tűnik, és ehhez a zuhanykabin üvegfala is hozzájárul!

Kialakítását tekintve a sarok zuhanykabin a legtöbbször két fix és egy mozgó részből, vagyis az ajtóból áll, tehát anyagtakarékos is. Az egyik oldalán elhelyezkedő fix üvegfalhoz a másik oldalon az ajtó, illetve az azt tartó kisebb, fix darab csatlakozik.

Sarok zuhanykabin

Ha sarok zuhanykabint szeretne rendelni, akkor a legjobb helyen jár! Kérdése van? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

A sarok zuhanykabin akár káddal együtt is elfér!

Sarok zuhanykabin

A sarok zuhanykabin a kád mellett is elfér! Az örök kérdés minden lakás tulajdonost utolér, ha a fürdőszoba kialakításáról, illetve annak berendezéséről van szó. Milyen szaniter kerüljön a fürdőbe, legyen kád vagy inkább zuhanykabin?

Miért kellene választani, lehet akár mind a kettő is, ha van rá lehetőség és azt szeretné egy tulajdonos. Természetesen ehhez a döntéshez megfelelő méretű fürdőszobára is szükség van. Ha ez adott, akkor már csak az ideális kialakítás hiányzik és készen van a személyre szabott fürdőszoba.

A sarok zuhanykabin olyan típusa a zuhanykabinoknak, amivel nem lehet mellé fogni, akkor is praktikus választás, ha a fürdőben kicsi hely áll rendelkezésre és akkor is, ha a legjobb helykihasználást szeretnék megvalósítani. A sarok zuhanykabint bármelyik sarokba be lehet építeni és a fürdőkádhoz igazítani. Akár mindkét szaniter elfér egy fürdőszobában, ha úgy helyezik el őket, hogy marad elég hely mindennek.

A sarok zuhanykabin azok közé a zuhanytípusok közé tartozik, amik a legkevesebb helyet foglalják el, ez pedig a formájuknak köszönhető. Ahelyett, hogy a fal mentén helyeznék el, ahol plusz helyet kell neki szorítani, a sarkokat építik be és azokat használják ki, így a helyiségben még a szabadon álló teret be lehet építeni. Szépen megfér egymás mellett akár a kád, a zuhanykabin vagy a bidé is a mosdóval együtt. A sarok zuhanykabinokból léteznek standard változatok és olyanok is, amiket méretre gyártanak. Amennyiben Ön szeretne saját zuhanykabint, nem pedig a készen kapható modellekből akar választani, keressen minket bizalommal!

A sarok zuhanykabint is méretre tudjuk gyártani, az előzetes felmérés alapján a megrendelő elképzeléseihez igazítva a kialakítását. Az érdeklődőknek bővebb felvilágosítást és egyedi árajánlatot tudunk adni bármelyik elérhetőségünkön, amit a honlapon közzétettünk. A mi segítségünkkel az Ön fürdőszobája is stílusos, praktikus lesz és nem kell lemondania egyik szaniterről se vagy olyan kompromisszumot kötnie, amilyet nem szeretne!