Sarok zuhanykabin

Zuhanyfal

Tolóajtós zuhanykabin

Kádparaván

Zuhanykabinok gyártása:

Nincs is jobb, mint egy frissítő zuhany reggel, és egy nyugtató, ellazító zuhany este. Természetesen ehhez szükség van a megfelelő körülményekre, a csendre, a nyugalomra, az elegendő időre, és persze egy zuhanykabinra is.

Az ideális zuhanykabin mindenkinek mást jelent: van, aki a kádban állva, a kádparaván védelmében zuhanyzik, és van olyan is, aki inkább a zuhanykabinra esküszik. Ez utóbbiból többféle is létezik, és a kialakításuktól függően kisebb, vagy nagyobb helyet foglalnak el a fürdőszobában, de a használata mindegyiknek ugyanolyan: kényelmes és biztonságos.

Ha a helytakarékosság fontos szempont, akkor a sarok zuhanykabin, vagy a zuhanyfal tökéletes megoldás; ezekkel szemben a tolóajtós zuhanykabinnak bizonyos esetekben nagyobb helyre van szüksége. Viszont bármelyik mellett is dönt, nálunk kiváló minőségben és egyedi méretekkel rendelheti meg!

Ha szeretné egy új, egyedi zuhanykabinban kezdeni és befejezni a napot, vagy kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Zuhanyajtó: Legelterjedtebb kivitel, könnyű kezelhetőség jellemzi, ár érték arányban szinte a legolcsóbb kivitel. 90cm-nél nagyobb szélességnél nem ajánljuk e fölött már megosztást igényel, nagysága és technikai szempontjai miatt.

2 részes zuhanykabin: fix+ nyíló, jobbos és balos kivitelben egyaránt megtalálható, kezelhetősége egyszerű és praktikus, 80cm –től már ajánlott, legkisebb gyártható fix elem 15-18cm.

3 részes zuhanykabin: 2db fix elemből és 1 db ajtóból áll, 110-120-től ajánljuk, jobbos és balos kivitelben egyaránt megtalálható. Méretezésénél érdemes figyelembe venni az arányokat is!

Dupla ajtós zuhanykabin: Kifele befele nyíló kivitel, praktikus ha kevés a hely egy ajtó számára.

Belapozható zuhanykabin: a legszűkebb helyeken ajánlott, nyitott állapotban teljesen a falra zárható, használata egyszerű.