Tolóajtós zuhanykabin készítés

Igen elterjedt forma szinte minden fürdőszobában alkalmazható, általában 120-180cm szélességben a leggyakoribb, ezen kívül extra méretben is kivitelezhető.

Formájának köszönhetően nyitott állapotban sincs nagy helyigénye, könnyen tisztítható, vízzárását tekintve 20X20mm fém küszöb akadályozza meg a víz kifolyását.

Számos fajtája létezik, nem csak két fal közé szerelhető, hanem sarokkabinként is használható, akár sarkon nyíló 2db vagy 1db ajtóval.

A tolóajtós zuhanykabin rendkívül kedvelt és elterjedt, hiszen szinte minden fürdőszobába beépíthető, a helyigénye pedig kicsi, bár természetesen egyedi méretekben is kivitelezhető, sőt, akár extra nagy is lehet!

A tolóajtós zuhanykabint az esetek nagy többségében két fal közé szerelik, hiszen így a legkönnyebben megoldható a beépítése; ebben az esetben egy olyan zuhanykabint kapunk, amiben akár egyszerre ketten is zuhanyozhatnak. Tévhit azonban, hogy csak és kizárólag így lehet megoldani a tolóajtó beszerelését! Ha a fürdőszoba méretei nem engedik a nagy zuhanykabin kialakítását, akkor egy sarokkabinnal kell megoldani a zuhanyzási lehetőséget. Ha a hely annyira kicsi, hogy a normál ajtó nem fér el, akkor a mindkét üvegfalra szerelt, sarkon nyíló tolóajtóval egyszerűen megoldható a probléma, sőt, így kinyitva sem foglal el helyet a térből!

Ha tolóajtós zuhanykabint szeretne rendelni, vagy kérdése volna a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Tolóajtós zuhanykabin családi fürdőbe

A tolóajtós zuhanykabin a családi fürdőszobák megbízható szanitere lehet. Ahol kisgyerekek vannak, ott minden egyes helyet úgy kell berendezni, hogy ne csak a külsőségek alapján döntsenek, hanem a kicsik biztonságát is szolgálja. A konyha mellett talán a fürdőszoba a másik olyan helyszín, ahol egy kisgyereket könnyen baleset érhet. A csúszós felületek, a még sokszor túl nagynak bizonyuló szaniterek miatt a gyerekek a szülő segítségét igénylik, amikor a fürdőszobában vannak. Egy-két jól kiválasztott szaniterrel azonban a fürdőszoba ugyanolyan stílusos, komfortos és gyerekbiztos lehet, mint az otthon többi helyisége.

A tolóajtós zuhanykabin helyet kaphat a kád mellett, ahol a kicsik fürdetése zajlik és a felnőttek saját szanitereként funkcionálhat a mindennapos zuhanyzáshoz, mosakodáshoz. Az ilyen ajtó típussal készült zuhanykabin a család minden tagjának nagyon praktikus, mert könnyű kezelni és talán ez a legbiztonságosabb zuhanykabinok egyike.

A tolóajtós zuhanykabin zárt, lehetőséget ad arra, hogy aki éppen bent van, azt ne zavarják zuhanyzás közben, ellentétben például a zuhanyfalas megoldással, ahol nyitott zuhanykabinról van szó és az intim szféra megléte kevésbé érvényesül.

A tolóajtós zuhanykabin a gyerekek számára is biztonságosan és egyszerűen kezelhető szaniter, aminek a használata közben kisebb az esélye annak, hogy megsérülnek. A tolóajtó a vízszintes síkban mozog és a minőségi alkatrészekből álló szaniter ajtaja nehézségek nélkül mozgatható. A kicsik nem tudják megütni magukat a kifelé vagy befelé nyíló ajtóval és nem is esnek el a hirtelen kinyíló ajtószárny lendülete miatt.

A tolóajtós zuhanykabin az évek során praktikus szaniternek bizonyulhat ott, ahol kád is van és ott is, ahol csak a zuhanykabin alkotja a fürdőszoba berendezését a többi, alapvető szaniter mellett. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az egyedi zuhanykabin készítéssel kapcsolatos szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését! Kérjen árajánlatot a tolóajtós zuhanykabin tervezésére és elkészítésére tőlünk!