Kádparaván

Kezelhetősége egyszerű és praktikus, általában nem ér végig a kád teljes vonalán, ezáltal nem tűnik olyan robusztusnak, továbbá bezártság érzetet sem kelt.


Használhatóságát tekintve 3 formája létezik.


KádparavánA fürdés egy kellemes dolog, hiszen befeküdni a vízbe, ellazulni és relaxálni mindenki szeret; a zuhanyzás ezzel szemben egy felpezsdítő tisztálkodás, ami ráadásul gyors is. A legtöbben zuhanyzunk, amit egy zuhanykabinban lehet a legkényelmesebben megoldani, sokan viszont nem szeretnének lemondani az időnkénti fürdőzésről sem. Ha a fürdőszoba elég nagy, akkor a kád és a kabin is beépíthető, ha viszont kicsi, akkor dönteni kell: vagy az egyik, vagy a másik. Ha a fürdőzés fontos, de a zuhany is kell, a zuhanyfüggöny viszont nem opció, akkor a megoldás a kádparaván beszerelése!

A kádparaván a zuhanyfüggönnyel ellentétben nem rontja a fürdőszoba látványát, mivel szinte láthatatlan, emellett könnyen tisztítható, ami a függönyről nem mondható el; viszont alkalmas ugyanarra a feladatra: megakadályozza, hogy a fröcskölő víz eláztassa a fürdőszobát.

Kialakítása többféle is lehet, ami csakis a megrendelő igényeitől függ: a fix, a mozgatható, illetve ez utóbbin belül a kétrészes és a belapozható verziók közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Ha Ön sem szeretne lemondani a fürdés lehetőségéről, válassza a kádparavánt, kérdés esetén pedig keressen bennünket elérhetőségeinken!
Scroll Up