Zuhanyfal

Sokan kedvelik a letisztult és elegáns formákat, teljesen esztétikus a szinte alig felhasznált üveg vasalatok miatt amik nem rontják az összképet, hanem tiszta látványt nyújt, ezáltal költséghatékony is.


Legkisebb formái közé a 80-90cm-es kivitel tartozik, ha lent is tudunk rögzíteni mindösszesen 3 helyen fogatjuk meg pontszerűen az üveget, továbbá ha szükséges felső rögzítést is teszünk bele a stabilizálása miatt.


Semmiféle vízzáró profil nem kerül felhasználásra ezáltal még jobban szimpatizál a fürdő dizájnjával. A zuhanyfal teljes fixálása után vízszintesen és függőlegesen teljesen átlátszó szilikonnal tömítjük, így megakadályozva a víz kifolyását.


120cm szélességet meg nem haladó zuhanyfalnál a belépőnél minimális víz kifolyása előfordulhat, de a későbbiek folyamán ha rögzítés is engedi utólag ajtóval vagy akár fix+ajtóval is pótolható ezáltal elkerülve a minimális víz kifolyását is, vagy akár fix elemekkel is bővíthető.


ZuhanyfalA modern otthonok elengedhetetlen berendezési tárgya a zuhanykabin, egy igazán stílusos fürdőszobába pedig a legtöbbször zuhanyfalat építenek be. Több előnye is van a hagyományos zuhanykabinokkal szemben, ami miatt – ha a fürdőszoba mérete és kialakítása engedi – ez az egyik legjobb választás!

A zuhanyfal légiesen könnyed megjelenésű, és mivel teljesen átlátszó, abszolút nem bontja meg a tér egységét. A rögzítése többnyire láthatatlan, vagy alig látható, így ez sem zavar bele a dizájnba, ami által a zuhanyfal minden praktikus tulajdonságát ki lehet használni, de hátrányok nélkül! Mivel ajtaja nincs, így annak mozgatására nem kell figyelmet fordítani, tehát helyre sem lesz szüksége, viszont ebből adódóan a víz utat találhat a fürdőszobába.

Rendelhető egy-, kettő-, vagy háromrészes változatban is, ez csak a megrendelő ízlésén és elképzelésein múlik, de ha a zuhanyfalat választja, mindenképp egy elegáns és praktikus fürdőszoba-berendezéshez juthat hozzá!

Ha Ön is szeretne zuhanyfalat a fürdőszobájába, vegye fel velünk a kapcsolatot, és adja le a megrendelését! Várjuk hívását!

 
Scroll Up