Sarok zuhanykabin

Legelterjedtebb formája 2fix+1 ajtó, egyik oldalán nagy fix míg a másik oldalon fix+nyíló kivitel, megosztása célszerű ha a zuhanykabin mellett radiátor vagy esetleg kisebb szekrény helyezkedik el, így segítve a könnyű 90fokos nyitást.

Ezen kívül számos formája létezik, amit a helyszín függvényébe választunk meg.

Könnyen takarítható, tágas, átlátható formája a zuhanykabinoknak.

 

A zuhanykabin kialakítása csak a megrendelő igényeitől, illetve a fürdőszobája kialakításától és méretétől függ. Ha aSarok zuhanykabin helyiség kis alapterületű, akkor jellemzően a sarok zuhanykabint szoktuk javasolni, mert helytakarékossága ellenére tágas, és minden igényt kielégít.

A kis fürdőszobák legnagyobb problémája a méret, márpedig minden fürdőben többé-kevésbé ugyanazokra a bútorokra, szaniterekre és felszerelésekre van szükség. A helytakarékosság ez esetben a legfontosabb szempont, viszont ha a kádat egy sarok zuhanykabinnal váltjuk ki, akkor akár még plusz helyhez is juthatunk, amitől a fürdőszoba tágasabbnak tűnik, és ehhez a zuhanykabin üvegfala is hozzájárul!

Kialakítását tekintve a sarok zuhanykabin a legtöbbször két fix és egy mozgó részből, vagyis az ajtóból áll, tehát anyagtakarékos is. Az egyik oldalán elhelyezkedő fix üvegfalhoz a másik oldalon az ajtó, illetve az azt tartó kisebb, fix darab csatlakozik.

Ha sarok zuhanykabint szeretne rendelni, akkor a legjobb helyen jár! Kérdése van? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!
Scroll Up