2 részes zuhanykabin egyedi méretben!

dec 11, 2020 | Egyedi zuhanykabin

2 részes zuhanykabinnak több változata is van, fürdőszoba válogatja, hogy melyik a legjobb választás. A zuhanykabinok legnépszerűbb változata a sarokba épített kabin. Ez helytakarékos kialakítást jelent, ami a legtöbb vizesblokkban indokolt is, azok mérete miatt. A sarok zuhanykabin tulajdonképpen 2 részes zuhanykabin, de csak akkor, ha nem olyan változatról van szó, ami félkör alakú.

Amikor a sarokba terveznek 2 részes zuhanykabint, akkor két üvegből készült fal kerül a sarokba, amik a fürdőszoba falaihoz illeszkednek. Az üvegfalak egyike lesz az ajtó is, ami lehet kifelé vagy befelé nyíló, de akár tolóajtó is. Az ilyen megoldásban az az előnyös, hogy a fürdőszoba méreteihez és adottságaihoz lehet szabni a zuhanykabint és nincs szükség nagy átalakításra sem. Az üveget fel lehet szerelni és rögzíteni oda illő szerelvényekkel, illetve a zuhanytálcához illeszteni. A 2 részes zuhanykabin edzett üvegből készül, minőségi kiegészítőkkel és alkatrészekkel, amik szavatolják a jó vízzáróságot, a hosszú élettartamot.

A 2 részes zuhanykabin másik változata a két fal közé épített zuhanykabin. Itt nem feltétlenül sarokkabinra kell gondolni. A két fal a zuhanyzó részt fogja körbe, a kettő közötti részt pedig az üveg zárja le. A zuhanykabin két részes ajtóval záródhat, ami megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen, illetve szétfolyjon a fürdőszoba padlóján.

A 2 részes zuhanykabinok tehát nagyon gazdaságos megoldásnak számítanak, mert szinte csak két üveglapra van szükség a kialakításukhoz. Természetesen az üveglapok mérete aszerint tervezhető, hogy maga a zuhanykabin mekkora lesz, hány személyesnek szánják. Amennyiben egyedi zuhanykabint szeretne rendelni a fürdőszobájába, keressen minket bizalommal! A csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az zuhanykabin tervezésben és kivitelezésben, köztük a 2 részes zuhanykabinok gyártásában is.

A mi segítségünkkel teljesen személyre szabott szanitere lehet és a fürdőjét is maximálisan ki tudja használni. A honlapunkon találja elérhetőségeinket, kérjen árajánlatot zuhanykabinra!

Kapcsolódó cikkek:

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabinok készítésének ára számos tényezőtől függ, ezért érdemes részletesen megvizsgálni a lehetőségeket. A fürdőszoba modernizálása fontos lépés lehet az otthonunk kényelmének és esztétikájának javítása érdekében. A zuhanyzó a fürdőszoba egyik legfontosabb...

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...