A sarok zuhanykabin akár tolóajtós változatban is működik

jan 11, 2022 | Sarok zuhanykabin

Sarok zuhanykabinból egyedi modellt készítünk megrendelőinknek. Legyen az új szanitere teljesen a fürdőszobához tervezett!

A fürdőszoba lehet kicsi vagy tágas, klasszikus vagy modern stílusú, párok vagy családok által használt helyiség. A szaniterek jelentik a fürdő lényegét, amiket akár egyedi változatban is meg lehet terveztetni. Az egyedi szaniter mellett több érv is szól. Akár kicsi, akár óriási alapterület jutott a fürdőnek, a funkciója a legfontosabb. Az okosan megtervezett fürdőben minden lakó szívesen tölt időt és hatékonyan ki tudja használni az összes berendezési elemet.

A zuhanyfülke egy jó tulajdonságokkal rendelkező szaniter, amit mindenki biztonságosan tud használni. A zuhanyfülke egyik leggyakrabban alkalmazott változata a sarok zuhanykabin. A sarok zuhanykabinnak nem kell sok helyet kihagyni a fürdőszoba padlóján, viszont sokféle módon személyre szabható a működése, valamint a külseje is. A sarok zuhanykabin vagy szögletes zuhanyfülke valamelyik sarokban kaphat helyet. Akár keret nélküli is lehet, ami elegánsabb, modernebb külsőt kölcsönöz a szaniternek vagy pedig lehet hagyományos, kerettel ellátott, zuhanytálcás modell is. Az üveg vastagsága, típusa és stílusa is a megrendelő ízlésén, kívánságain múlik. Nem hagyhatjuk ki a sarok zuhanykabin további tulajdonságai közül az ajtó kérdését sem.

Az ajtó megszokott módon befelé vagy kifelé nyílik egy zuhanykabinnál, de olyan is van, ahol nincs ajtó, csak be kell lépni a szaniterbe. Ez jellemzően a keret nélküli, illetve walk in típusú, zuhanytálcát nélkülöző szanitereknél valósítható meg. A sarok zuhanykabin ajtó azonban lehet tolóajtó is. A tolóajtós zuhanykabin szögletes változatban általában kettő ajtószárnnyal rendelkezik. Az ajtószárnyakat két irányba lehet elhúzni és így belépni a szaniter belsejébe. Létezik egy ajtós változat is, itt a zuhanyfülke negyedik oldala fix üvegből készül.

A tolóajtó változatban készült sarok zuhanykabin minden fürdőben jól hasznosítható megoldás. Kérjen tőlünk árajánlatot egy ízléséhez és igényeihez tervezett zuhanykabinra!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...