A tolóajtós zuhanykabinnal biztonságosabb fürdőt teremthet!

márc 9, 2020 | Tolóajtós zuhanykabin

Balesetek bárhol történhetnek, nemcsak az utcán vagy az utakon, de az otthonunk falai között is. A háztartási balesetek természetesen megelőzhetőek, de legalábbis csökkenthető a kockázatuk, ha már a kialakításnál a biztonságos környezet megteremtésére törekszünk. Ugyanez igaz a felújításra is, a praktikum és esztétikum mellett a biztonság is nagyon fontos.

Melyik az a helyiség, ahol a leggyakrabban történhet baleset? Igen, a fürdőszoba olyan hely, ahol nagyon könnyen kicsúszhat a lábunk alól a talaj. A fő ok a vizes padló, a síkos felületek, amiken bárki könnyen elcsúszhat, lábát törheti. Természetesen vannak olyan megoldások, amik elősegítik a fürdőszoba biztonságosabbá tételét. A tolóajtós zuhanykabin például egy okos döntés akkor, ha a fürdőszobába helytakarékos és biztonságosan használható szanitert szeretnénk telepíttetni.

tolóajtós zuhanykabin előnyei közé tartozik a helytakarékosság, hiszen szűk helyeken is elfér, az ajtó pedig nincs útban, nem ütközik neki semminek. Mégis meg kell fontolni, hogy hová tervezzük be a tolóajtós zuhanykabint, mert akadályozó tényező is lehet, a használatával pedig a balesetek kockázatát növeljük. Amikor egy zuhanykabin túl szűk, a fürdőszoba méretei csak a minimális méretet engedik meg, akkor a tolóajtós zuhanykabin ajtónyílása is túl szűk lehet. A tolóajtó helyet foglal, mivel az ajtó síkjában mozog, tehát nem mindig lehet akkora ajtónyílást használni, mint a nyíló ajtós zuhanykabinoknál.

Azonban, ha a méret stimmel és a tulajdonosok anélkül tudják használni az ajtót, hogy beleakadnának, akkor máris biztonságosabb fürdőszobával lehet számolni. A tolóajtós zuhanykabin ajtajáról nem csöpög a padlóra a víz. A hatást fokozhatjuk, ha arra is ügyelünk, hogy a zuhanykabin előtt legyen egy olyan kilépő, ami felfogja a vizet és nem csúszik.

A tolóajtós zuhanykabinokból csakis megbízható minőséget és színvonalas modelleket válasszon! Keressen fel minket bizalommal, és válogasson a kedvező áron eladásra kínált modelljeink között! Segítünk abban, hogy a fürdőszoba biztonságosabb hely legyen a napi készülődéshez. A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tud velünk kapcsolatba lépni velünk és érdeklődni a részletekről!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...