Az egyrészes kádparaván készítésének lépései

jún 12, 2024 | Kádparaván

A kádparaván már régi találmány, ám hazánkban csak az utóbbi években kezdett elterjedni, és nem meglepő a népszerűsége, hiszen nem csupán esztétikai, hanem funkcionális szerepet is betölt. Az egyrészes kádparaván a legelterjedtebb, mivel egyszerűen felszerelhető és karbantartható, így praktikus megoldást kínál a víz kifröccsenésének megakadályozására. Az alábbiakban bemutatjuk az egyrészes kádparaván készítésének lépéseit az előkészületektől kezdve, egészen a telepítésig.

Mi az egyrészes kádparaván?

Az egyrészes kádparaván egy üveglapból és a rögzítéshez szükséges profilokból álló szerkezet, amelyet a kád egyik oldalára szerelnek fel, hogy zuhanyzás közben megakadályozza a víz kifröccsenését. Az ilyen típusú paravánok lényege a zuhanyfülke és a fürdőkád egyesítése, méghozzá jóval esztétikusabban, mintha zuhanyfüggönyt használnánk.

A kádparaván készítésének lépései

Kádparaván készítése

Az első lépés a kádparaván méretének meghatározása. Az üveglap méretének kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy a paravánnak elegendő magassággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megakadályozza a víz kifröccsenését, illetve a szélességének is teljesítenie kell ezt a követelményt, azonban nem lehet túl széles ahhoz, hogy akadályozza a ki- és beszállást.

Az egyrészes kádparaván készítéséhez és beszereléséhez szükséges anyagok a következők:

  • edzett biztonsági üveg,
  • rozsdamentes acél vagy alumínium profilok és rögzítőelemek,
  • vízálló tömítőszalag,
  • szilikon tömítőanyag.

A megfelelő méretű üveg levágása, illetve az éleinek eldolgozása után már csak a profilok méretre vágása és a beépítés van hátra; ezeket követően a kádparaván azonnal használatba is vehető.

Miért érdemes egyrészes kádparavánt készíttetni?

Modern és letisztult: Az egyrészes kádparavánok elegáns, minimalista megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának.

Könnyű tisztítás: Az egy darabból álló szerkezet egyszerűvé teszi a tisztítást és karbantartást.

Praktikusság: Megakadályozza a víz kifröccsenését, így szárazon tartja a fürdőszobát.

Tartósság: Az edzett biztonsági üvegből készült kádparavánok hosszú élettartamúak.

Válassza vállalkozásunkat az egyrészes kádparaván elkészítéséhez!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik a kádparavánok tervezésében és telepítésében. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik a munkát a legmagasabb színvonalon végzik el.

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk a kádparavánok tartósságát és esztétikus megjelenését. Az általunk használt edzett biztonsági üveg és rozsdamentes acél profilok garantálják a hosszú élettartamot és a biztonságot.

Kádparaván készítése

Testre szabott megoldásokat kínálunk, vagyis az Ön igényei és fürdőszobájának méretei alapján készítjük el a kádparavánt, hogy az tökéletesen illeszkedjen a térbe, és megfeleljen az Ön elvárásainak.

Tisztában vagyunk vele, hogy az idő pénz, ezért gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Az előzetes felméréstől a telepítésig mindent gyorsan és hatékonyan végzünk el, hogy Ön minél előbb használhassa új kádparavánját.

Szolgáltatásainkat versenyképes áron kínáljuk, méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség terén. Az áraink tartalmazzák a felmérést, a tervezést, az anyagokat és a telepítést, így Önnek nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt.

Az egyrészes kádparavánok tehát ideális megoldást nyújtanak azok számára, akik stílusos és funkcionális fürdőszobát szeretnének kialakítani, a végeredmény pedig egy elegáns, könnyen karbantartható paraván, amely hosszú évekig szolgálja majd Önt.

Ha kádparavánt készíttetne, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

A kádparavánok olyan kiegészítő elemek, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a fürdőkád és zuhanyzó „egyesítésére”. A fürdőszoba tervezése és kialakítása során fontos szempont az esztétika és a funkcionalitás összehangolása. A kádparavánok nem csak esztétikusak és...