Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

júl 11, 2023 | Zuhanyfal

A zuhanyfal a minimalista fürdő hangsúlyos, mégis kifinomult kiegészítője. Egyetlen fal egy komplett szanitert jelent.

A kádas fürdők jelentik a vágyak netovábbját a legtöbb otthontervező számára, ám a fürdőszobák gyakran túl kicsi alapterületet kapnak ehhez. A fürdő mérete az első számú szempont a fürdő megtervezésekor, hiszen mindent ehhez kell igazítani.

Ahol a kád nem kaphat helyet, oda kerülhet zuhanykabin is. A zuhanykabin korszerűbb változatát is egyre többen szeretik meg és választják, ez pedig nem  más, mint a zuhanyfal. Az egyetlen szálnyi üvegfalból hogyan lesz egy komplett szaniter? Ne várjon megszokott megoldást, legyen nyitott a minimalizmusra és meglátja, hogy nem fog furának vagy idegennek hatni a zuhanykabinok modern megfelelője a fürdőben!

Aggodalomra semmi ok, mert a négy oldalfal, a zárt kabin és a zuhanytálca hiánya nem jelent egyet a teljes elázással. Az üvegfal felfogja a kifröccsenő vizet, a tömítések és profilok, amik a falhoz csatlakoznak pedig megakadályozzák, hogy a víz átszivárogjon a fürdőszoba többi részébe. A zuhanytálca helyett burkolat kerül a zuhanyzó talpai alá és a megfelelő vízelvezetéssel a víz sem jut ki a fürdő padlójára.

A zuhanyfal üvege egy átlagos zuhanykabinhoz képest sokkal biztonságosabb, ha több milliméter vastag edzett üvegből készül. A sima, vízlepergető üvegről a vízcseppek legurulnak, ennek köszönhetően nem marad nyoma és a vízkő sem alakul ki. Elegáns, könnyen tisztítható, balesetveszélytől mentes, hosszú élettartammal rendelkező szaniterről van szó, ami könnyen beépíthető.

zuhanyfal

Sétáljon be az üvegfal mögé!

A zuhanyfal alkotja a modern fürdőszoba látványos és elegáns elemét, vagyis a walk in zuhanyzót. Szerelvények nélkül rögzített üvegfalról van szó, ami a fürdő falát egészíti ki és így jön létre a besétálós zuhanyzó. A fal mentes a szerelvényektől, gomboktól, fogantyúktól, nincs kerete sem, ez adja az egész, nyitott rendszer friss külsejét. A kiegészítőktől mentes falnak megvan az az előnye is, hogy mentes gyakorlatilag minden kopó alkatrésztől is, tehát nem is fog meghibásodni.

A walk in zuhanyfalnak nincsenek méretbeli határai, az adott falhoz és a fürdő méretéhez igazítva lehet egy vagy több személyes teret is létrehozni zuhanyzáshoz. Rendkívül szellős, nagyobb szabadságérzetet ad, mint egy zuhanykabin.

A walk in zuhanyfal minden méretű helyiségben megtalálja a funkcióját. A nagy fürdőkben utánozhatatlan hangulatot varázsol, a kisebb terekben pedig óvja a berendezést a víztől, de egyúttal elválasztja is egymástól a zuhanyzás, fogmosás stb. tereit.

zuhanyfal

Az átlátszó fal ott is van, meg nem is, pontosan ilyen érzetet kelt, ezáltal a fürdőt nagyobbnak mutatja. A fal tehát számos jellemzővel rendelkezik, amikkel a mezei zuhanykabin viszont nem, a kádról már nem is beszélve. Színvonalas anyagokból és szakszerűen beszerelve sokáig meg is marad.

A fürdőt nem kell elfogadnia olyannak, amilyennek az ingatlannal együtt megvásárolta. Számoljon le az elavult berendezéssel, alakítsa át a saját ízlése, stílusa szerint és a saját igényei mintájára! Egy fürdő olyan hely, ahol minden nap többször is megfordul és amit a vendégei előtt is megnyit. Fontos, hogy minden szempontból megfelelő legyen, funkció és külső tekintetében egyaránt.

Az egyedi zuhanykabinok és fürdőszoba kiegészítők már csak Önre várnak. Nézze meg, hogy mit tudunk kínálni azoknak, akik nem elégednek meg az alapszintet képviselő fürdőkkel! A további tájékoztatáshoz vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal telefonon vagy pedig üzenetben! Érdeklődjön az aktuális zuhanyfal árakról!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...