Egyedi zuhanykabinok tetőtérbe? Igen!

febr 28, 2022 | Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabinok a környezetre szabva, hogy a tetőtéri fürdőszobák is praktikussá és stílusossá váljanak!

A tetőtér beépítése az otthon bővítésének legegyszerűbb megoldása, bizonyos szempontból azonban kihívások elé néz, aki ezt a lehetőséget választja. A tetőtéri helyiségek kialakítása során ugyanis rendszerint számolni kell a tető dőlésszögével is, így a standard megoldások sokszor nem jöhetnek szóba. Nehézséget jelenthet megtalálni a tökéletes zuhanykabint, hiszen a környezeti sajátosságok miatt szinte biztosra vehető, hogy egyetlen szaküzletben sem fognak sikerrel járni a tulajdonosok. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani valamiről, csupán arról van szó, hogy nem érdemes ragaszkodni az üzletek kínálatához, helyette nyitni kell az egyedi zuhanykabinok felé.

Az egyedi zuhanykabinok lényege bennevan a nevükben, olyan konstrukciókról van szó, amik minden részletükben a környezet adottságaihoz és a tulajdonosok elképzeléseihez alakíthatóak. Nem jelenthet akadályt, ha kevés a hely vagy túl meredek a tető dőlésszöge, hiszen a szakemberek minden fürdőszobába tudnak ajánlani valami rafinált megoldást. Pontosan ezt csinálja a mi csapatunk, felmérjük a lehetőségeket, meghallgatjuk az ötleteket, ehhez pedig hozzáadjuk szakértelmünket és kreativitásunkat, így öltenek formát az egyedi zuhanykabinok. A legkiválóbb alapanyagokat alkalmazzunk munkánk során, hogy megrendelőink hosszú távon élvezhessék az egyedi konstrukció minden előnyét. Természetesen a funkció mellett a stílust sem hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a tetőtéri fürdőszobák akkor tökéletesek, ha az oda tervezett egyedi zuhanykabinok látványra is kifogástalanok.

Felejtse el a szaküzletek kínálatát, inkább bízza magát profi csapatunkra, és hagyja, hogy az egyedi zuhanykabinok lehetőségei lenyűgözzék! Mi vállaljuk a munkát olyan, kihívást jelentő környezetben is, mint amilyen egy tetőtéri helyiség. Böngésszen bátran weboldalunkon, merítsen ihletet referenciáinkból, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

A zuhanyfal a minimalista fürdő hangsúlyos, mégis kifinomult kiegészítője. Egyetlen fal egy komplett szanitert jelent. A kádas fürdők jelentik a vágyak netovábbját a legtöbb otthontervező számára, ám a fürdőszobák gyakran túl kicsi alapterületet kapnak ehhez. A fürdő...