Egyedi zuhanykabinokat tervezünk kádak mellé is!

máj 19, 2022 | Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabint kád mellé is tudunk készíteni Önnek! A két szaniter tökéletesen megfér egymás mellett, ha a tervezés is profi!

A kád olyan szaniter, amiről sokan nem szívesen mondanak le, mert kényelmesen el lehet benne férni egy habfürdőzés alkalmával. A ráérős, ellazulós estéken egy kád és a fürdés a legjobb választás. Ezt a szanitert nem kell egyedüliként használni a fürdőben, főleg akkor nem, ha jut hely egy másodiknak is. A zuhanykabin és a kád is lehet egy és ugyanazon fürdőszoba szanitere, csak meg kell találni a megfelelő elrendezést és az odaillő zuhanykabint.

Amennyiben utólag szeretne új szanitert beépíttetni a vizesblokkba, javasoljuk, hogy rendelje meg tőlünk a népszerű szolgáltatásunkat, az egyedi zuhanykabin készítést! Az egyedi zuhanykabinnal nem kell olyan problémákat megoldania, mint a rossz méret, a gyenge alapanyag vagy a rossz konstrukciók. Az ügyfelek fürdőszobájába tervezett egyedi zuhanykabinok a kádat nagyon jól ki tudják egészíteni és a fürdés, zuhanyzás élményét a legmagasabb szintre képesek emelni. A szakembereink által tervezett szaniterek többet tudnak kínálni az új tulajdonosoknak, mint a bolti változatok. Ezek a zuhanykabinok jóval erősebbek, tartósabbak és a megjelenésük is igényesebb.

Az egyedi zuhanykabin megrendelésének előnye, hogy a fürdőszobában az ideális helyen építhető be a szaniter, ennek köszönhetően meg tud valósulni a legjobb helykihasználás. A kád mellé tervezett szaniter éppen úgy a fürdőszoba része lesz, mintha már eleve oda tervezték volna. A keret nélküli kabinok minimalista stílusa minden fürdőszobához illik.

Az egyedi zuhanykabinra nem kell várnia, heteken belül elkészül és beszereljük Önnek a fürdőszoba kijelölt helyére! A megrendeléshez el kell fogadni a személyre tervezett árajánlatunkat és megbeszélni velünk egy időpontot a helyszíni felméréshez. Ezek nélkül a feltételek nélkül nem kezdődhet meg a szaniter gyártása. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Mozogjon szabadon a fürdőszobájában! Olyan szaniter mellett döntsön, mint amilyen a tolóajtós zuhanykabin is. Nem foglal több helyet, amennyit szükséges. Egy fürdőszoba funkcióját elsősorban az befolyásolja, hogy milyen szanitereket kap és azok milyen elrendezésben...

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

A kádparaván akkor jó, ha nem csak praktikus, hanem stílusos is. Mi olyat készítünk Önnek, ami illik a fürdőszobájába és minden részletében elnyeri a tetszését! Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy egy forró fürdő igazi megváltás tud lenni egy fárasztó vagy épp...