Kádparaván, egyszerű és praktikus kiegészítő!

szept 25, 2020 | Kádparaván

A fürdőszoba berendezésének egyik sarkalatos dilemmája a zuhanykabin vagy a kád kérdése. Sokan inkább a kád mellett döntenek, mert a habfürdőről és a kényelmes fürdőszoba használatáról nem akarnak lemondani. A káddal azért nem jár együtt magától értetődő módon a kád előtt összegyűlő víztócsa.

A kádparaván egy igazán kézenfekvő megoldás a zuhanyfüggönytől idegenkedők és a víztócsáktól rettegők számára egyaránt. A kád nem  zuhanykabin és nem zuhanytálca. Miért kellene tehát elfüggönyözni, amikor nem erre tervezték? A zuhanyfüggöny ugyan nagyon dekoratív változatban kapható és jól kiegészítheti a fürdőszoba berendezését, de a kádparaván éppen ennek ellenkezőjét nyújtja.

kádparaván azoknak ideális választás, akik szeretnék megőrizni a kádjuk eredeti kinézetét, ezzel együtt pedig a csúszós, víztócsáktól tarkított padlót elkerülni. Mi sem egyszerűbb ennél! A kádparavánt úgy kell elképzelni, mint egy üvegfüggönyt, amit ugyanúgy lehet mozgatni vagy éppen a helyén tartani, mint egy zuhanyfüggönyt.

kádparaván lehet egy helyzetben rögzített, de igény szerint eltolható változatot is szereltethet a kád szélére a megrendelő. Egyszerűen lehet kezelni, nem rozsdásodik vagy ragad be. A tisztítása az ablaküvegéhez hasonló. Köztudott, hogy a zuhanyfüggöny gyorsan tönkremegy, nem igazán lehet tisztán tartani, sőt a baktériumok valóságos gyűjteménye lehet egy idő után.

Ha Ön kifejezetten azért szeretne kádat használni, hogy élvezhesse a fürdést, miért bújna egy zuhanyfüggöny mögé? Amikor szüksége van rá, el lehet húzni a paravánt vagy eleve csak a kádat félig takaró változatot rendel. A kád ennek köszönhetően már nem jelent vizes padlót és az eredeti külseje is megtartható. Az üveg minimális változást jelent, letisztult külsőt kölcsönöz és elegáns fürdőt lehet kialakítani a segítségével.

Ha felkeltettük a figyelmét a kádparavánt illetően, csak keressen minket bizalommal! A kádparaván rendeléssel kapcsolatban minden fontos információt megosztunk Önnek a megadott elérhetőségeink egyikén!

Címkék: kádparaván

Kapcsolódó cikkek:

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

A kádparaván egy praktikus fürdőszobai kiegészítő. Már csak az a kérdés, hogy Önnek való e és ha igen, melyik típus kerüljön a fürdőbe? Mire jó a kádparaván? A kádparaván azokban a fürdőszobákban kap funkciót, ahol kád vagy kád is megtalálható. Egy üvegből készült...

Egyedi zuhanyfal készítése: tippek és ötletek

Egyedi zuhanyfal készítése: tippek és ötletek

Az egyedi zuhanyfal készítése minden szempontból fel tudja dobni a fürdőszobát, de hogy érdemes nekivágni a tervezésnek? Most ebben segítünk! A fürdőszoba kialakításának nagy kérdése hosszú évekig az volt, hogy kád vagy inkább zuhanykabin legyen a helyiség központi...

A tolóajtós zuhanykabin készítésének lépései

A tolóajtós zuhanykabin készítésének lépései

A tolóajtós zuhanykabinok készítése többlépcsős folyamat – az alábbiakban ezt mutatjuk be részletesen. A tolóajtós zuhanykabinok kényelmes megoldást kínálnak a zuhanyzásra és a helytakarékos kialakításra. Ezek a kabinok funkcionálisak és esztétikusak, ráadásul számos...