Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

nov 9, 2022 | Kádparaván

A kádparaván akkor jó, ha nem csak praktikus, hanem stílusos is. Mi olyat készítünk Önnek, ami illik a fürdőszobájába és minden részletében elnyeri a tetszését!

Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy egy forró fürdő igazi megváltás tud lenni egy fárasztó vagy épp stresszes napot követően. Nem meglepő hát, ha ragaszkodik hozzá, hogy ez a lehetőség bármikor adott legyen, és zuhanykabin helyett inkább a kádat választja. Ennek ellenére valószínű, hogy gyakran fog zuhanyozni is, ezt pedig nem tudja megúszni fröcskölés nélkül, csak akkor, ha kádparaván is van.

Az ideális kádparaván egy védvonal, ami azért felel, hogy a padló, a fal és a fürdőszobabútor is szárazon megússza a zuhanyzásokat. Praktikus, egyszerűen használható és maximálisan kényelmes, így tudja teljessé tenni az Ön fürdőszobáját is. De vajon elegendő ennyi?

Természetesen nem, a kádparaván ugyan a funkciója miatt nélkülözhetetlen, ám ez nem jelenti azt, hogy a megjelenése ne lenne fontos. Sőt, mivel méreténél fogva kifejezetten karakteres, a megfelelő konstrukció kiválasztását követően a stílussal is érdemes kicsit foglalkozni.

Fontos a megfelelő formavilág, a kádparaván vonalvezetésének a fürdőszobában uralkodó irányzathoz kell igazodnia ahhoz, hogy szép legyen az összhatás. Ami pedig talán még ennél is nagyobb jelentőséggel bír, az maga az üveg, ami lehet egyszerű áttetsző, de akár savmart vagy színezett is. Ha az utóbbi kettő közül választ, az már önmagában különlegesé teszi a kádparavánt, de ha igazán exkluzív megjelenést képzelt el, ezt is lehet magasabb szintre emelni.

Az üveg dekorálható homokfújással, ennek köszönhetően pedig csak a fantázia szabhat határt a kádparaván megjelenésének. Dönthet úgy, hogy a csempe mintázata alapján készüljön díszítés, de egészen egyedi verzióban is gondolkodhat, bármilyen minta vagy akár szöveg is kerülhet az üvegre.

Már van elképzelése, hogy milyen legyen a kádparaván? Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink szakmai tanácsokkal, kreatív ötletekkel is segítenek tökéletesíteni a fürdőszobát!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...