Kádparavánt, de milyet?

márc 24, 2022 | Kádparaván

Kádparaván az Önnek tetsző kivitelben, hogy a mindennapi rutin kényelmesebbé váljon! Ha ránk bízza a munkát, a stílusos megjelenés is garantált!

A tisztálkodás a legnagyobb odafigyelés mellett is fröcsköléssel jár, ám míg a zuhanyfülke falai útját állják a víznek, addig a kád esetében külön megoldást kell találni a problémára. Szerencsére ma már senkinek sem kell kompromisszumot kötnie a zuhanyfüggönnyel, ami sem praktikai, sem esztétikai szempontból nem kedvező, hiszen helyette ott a kádparaván. Ezt egyszerű használni, sőt, tisztítani is, nem utolsó sorban pedig mutatós, nem kérdés hát, hogy érdemes-e mellette dönteni. Az viszont már nem is olyan egyértelmű, hogy milyen konstrukciót érdemes választani, manapság ugyanis már sokféle kádparaván áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az egyik legnépszerűbb megoldást jelenti az egyrészes kádparaván, ami tökéletesen betölti a funkcióját és használata is rendkívül kényelmes. Ez rendszerint fix rögzítésű, mégsem akadályozza a kádba való be- és kiszállást, hiszen nem ér végig annak hosszán, éppen csak akkora, amekkora ahhoz kell, hogy a víz ne fröccsenjen ki. Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás az egyrészes kádparaván, ami ráadásul árban is kifejezetten kedvező. Ehhez ugyanis általában nincs szükség rafinált trükkökre, így a gyártás és a beépítés is könnyen megy, illetve gyorsan megvalósítható. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincs lehetőség az egyedi elképzelések megvalósítására, ha erre van igénye a megrendelőnek. Ha valaki nem éri be a standard megjelenéssel, hanem különleges dizájnt álmodott meg, az egyrészes kádparaván akkor is jó választás, hiszen ez is lehet teljesen egyedi.

Ön is szeretné kádparavánnal kényelmesebbé és stílusosabbá varázsolni a fürdőszobát? Az egyrészes konstrukció érdekli vagy valami egészen mást képzelt el? Bármi legyen is az igénye, mi segítünk formába önteni, hogy tökéletesen elégedett legyen fürdőszobájával! Ha referenciáink elnyerték tetszését, lépjen velünk kapcsolatba, és bízza ránk a kádparaván gyártását, beépítését!

Kapcsolódó cikkek:

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Mozogjon szabadon a fürdőszobájában! Olyan szaniter mellett döntsön, mint amilyen a tolóajtós zuhanykabin is. Nem foglal több helyet, amennyit szükséges. Egy fürdőszoba funkcióját elsősorban az befolyásolja, hogy milyen szanitereket kap és azok milyen elrendezésben...

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

A kádparaván akkor jó, ha nem csak praktikus, hanem stílusos is. Mi olyat készítünk Önnek, ami illik a fürdőszobájába és minden részletében elnyeri a tetszését! Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy egy forró fürdő igazi megváltás tud lenni egy fárasztó vagy épp...