Kádparavánt, de milyet?

márc 24, 2022 | Kádparaván

Kádparaván az Önnek tetsző kivitelben, hogy a mindennapi rutin kényelmesebbé váljon! Ha ránk bízza a munkát, a stílusos megjelenés is garantált!

A tisztálkodás a legnagyobb odafigyelés mellett is fröcsköléssel jár, ám míg a zuhanyfülke falai útját állják a víznek, addig a kád esetében külön megoldást kell találni a problémára. Szerencsére ma már senkinek sem kell kompromisszumot kötnie a zuhanyfüggönnyel, ami sem praktikai, sem esztétikai szempontból nem kedvező, hiszen helyette ott a kádparaván. Ezt egyszerű használni, sőt, tisztítani is, nem utolsó sorban pedig mutatós, nem kérdés hát, hogy érdemes-e mellette dönteni. Az viszont már nem is olyan egyértelmű, hogy milyen konstrukciót érdemes választani, manapság ugyanis már sokféle kádparaván áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az egyik legnépszerűbb megoldást jelenti az egyrészes kádparaván, ami tökéletesen betölti a funkcióját és használata is rendkívül kényelmes. Ez rendszerint fix rögzítésű, mégsem akadályozza a kádba való be- és kiszállást, hiszen nem ér végig annak hosszán, éppen csak akkora, amekkora ahhoz kell, hogy a víz ne fröccsenjen ki. Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás az egyrészes kádparaván, ami ráadásul árban is kifejezetten kedvező. Ehhez ugyanis általában nincs szükség rafinált trükkökre, így a gyártás és a beépítés is könnyen megy, illetve gyorsan megvalósítható. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincs lehetőség az egyedi elképzelések megvalósítására, ha erre van igénye a megrendelőnek. Ha valaki nem éri be a standard megjelenéssel, hanem különleges dizájnt álmodott meg, az egyrészes kádparaván akkor is jó választás, hiszen ez is lehet teljesen egyedi.

Ön is szeretné kádparavánnal kényelmesebbé és stílusosabbá varázsolni a fürdőszobát? Az egyrészes konstrukció érdekli vagy valami egészen mást képzelt el? Bármi legyen is az igénye, mi segítünk formába önteni, hogy tökéletesen elégedett legyen fürdőszobájával! Ha referenciáink elnyerték tetszését, lépjen velünk kapcsolatba, és bízza ránk a kádparaván gyártását, beépítését!

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

A zuhanyfal a minimalista fürdő hangsúlyos, mégis kifinomult kiegészítője. Egyetlen fal egy komplett szanitert jelent. A kádas fürdők jelentik a vágyak netovábbját a legtöbb otthontervező számára, ám a fürdőszobák gyakran túl kicsi alapterületet kapnak ehhez. A fürdő...