Sarok zuhanykabin, ahogy Ön szeretné!

nov 12, 2021 | Sarok zuhanykabin

Sarok zuhanykabin, amivel tökéletesen kihasználhatja a rendelkezésre álló teret! Egyedi elképzelések megvalósítása a kényelmes és praktikus fürdőszobáért!

A fürdőszoba központi berendezési eleme hagyományosan a kád, ám ma már egyre többen választanak ehelyett zuhanykabint. A magyarázat egyszerű; a zuhanykabin, különösen a legnagyobb népszerűségnek örvendő típus, vagyis a sarok zuhanykabin, rendkívül helytakarékos megoldás. A helyiség kialakításánál a méret a legfontosabb tényező, és a legtöbb fürdőszoba, bizony, nem túl tágas. A modern kor velejárója, hogy nagyon sok különféle szépségápolási kelléket használnak az emberek, az ezek tárolására alkalmas szekrények és polcok pedig még több helyet követelnek maguknak. Ám a sarok zuhanykabin segítségével rengeteg helyet lehet felszabadítani a fürdőszobában, így pedig lényegesen kényelmesebbé tehető a tisztálkodással és szépítkezéssel töltött idő.

Nincs két egyforma fürdőszoba, de ez nem is probléma, mivel a sarok zuhanykabin többféle változatban készíthető, a helyiség adottságaitól és a tulajdonosok igényeitől függően. További helyet lehet felszabadítani például a fix elemek és az ajtó variálásával, melynek köszönhetően közvetlenül a kabin mellé is lehet pakolni, oda, ahova egyébként az ajtó nyitása miatt nem lehetne. A praktikus használat mellett természetesen a sarok zuhanykabin megjelenése sem elhanyagolható tényező, az egyedi gyártás azonban a stílust illetően is teret enged az ötletek megvalósításának. A klasszikus átlátszó üveg mellett készülhet a kabin tejüveggel, ha fontos az intim szféra, de színezett és homokfújással dekorált változat is rendelhető, ha valaki igazán látványos megoldásra vágyik.

Ön már tudja, hogy milyen az a sarok zuhanykabin, ami képes teljessé tenni a fürdőszobáját? Honlapunkon számtalan korábbi munkánkat megtekintheti és a megvalósítási lehetőségekről is bővebben olvashat. Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, és segítünk megvalósítani azt a szanitert, amit megálmodott! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Mozogjon szabadon a fürdőszobájában! Olyan szaniter mellett döntsön, mint amilyen a tolóajtós zuhanykabin is. Nem foglal több helyet, amennyit szükséges. Egy fürdőszoba funkcióját elsősorban az befolyásolja, hogy milyen szanitereket kap és azok milyen elrendezésben...

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

A kádparaván akkor jó, ha nem csak praktikus, hanem stílusos is. Mi olyat készítünk Önnek, ami illik a fürdőszobájába és minden részletében elnyeri a tetszését! Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy egy forró fürdő igazi megváltás tud lenni egy fárasztó vagy épp...