Sarok zuhanykabin, ahogy Ön szeretné!

nov 12, 2021 | Sarok zuhanykabin

Sarok zuhanykabin, amivel tökéletesen kihasználhatja a rendelkezésre álló teret! Egyedi elképzelések megvalósítása a kényelmes és praktikus fürdőszobáért!

A fürdőszoba központi berendezési eleme hagyományosan a kád, ám ma már egyre többen választanak ehelyett zuhanykabint. A magyarázat egyszerű; a zuhanykabin, különösen a legnagyobb népszerűségnek örvendő típus, vagyis a sarok zuhanykabin, rendkívül helytakarékos megoldás. A helyiség kialakításánál a méret a legfontosabb tényező, és a legtöbb fürdőszoba, bizony, nem túl tágas. A modern kor velejárója, hogy nagyon sok különféle szépségápolási kelléket használnak az emberek, az ezek tárolására alkalmas szekrények és polcok pedig még több helyet követelnek maguknak. Ám a sarok zuhanykabin segítségével rengeteg helyet lehet felszabadítani a fürdőszobában, így pedig lényegesen kényelmesebbé tehető a tisztálkodással és szépítkezéssel töltött idő.

Nincs két egyforma fürdőszoba, de ez nem is probléma, mivel a sarok zuhanykabin többféle változatban készíthető, a helyiség adottságaitól és a tulajdonosok igényeitől függően. További helyet lehet felszabadítani például a fix elemek és az ajtó variálásával, melynek köszönhetően közvetlenül a kabin mellé is lehet pakolni, oda, ahova egyébként az ajtó nyitása miatt nem lehetne. A praktikus használat mellett természetesen a sarok zuhanykabin megjelenése sem elhanyagolható tényező, az egyedi gyártás azonban a stílust illetően is teret enged az ötletek megvalósításának. A klasszikus átlátszó üveg mellett készülhet a kabin tejüveggel, ha fontos az intim szféra, de színezett és homokfújással dekorált változat is rendelhető, ha valaki igazán látványos megoldásra vágyik.

Ön már tudja, hogy milyen az a sarok zuhanykabin, ami képes teljessé tenni a fürdőszobáját? Honlapunkon számtalan korábbi munkánkat megtekintheti és a megvalósítási lehetőségekről is bővebben olvashat. Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, és segítünk megvalósítani azt a szanitert, amit megálmodott! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

A kádparavánok olyan kiegészítő elemek, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a fürdőkád és zuhanyzó „egyesítésére”. A fürdőszoba tervezése és kialakítása során fontos szempont az esztétika és a funkcionalitás összehangolása. A kádparavánok nem csak esztétikusak és...

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

A kádparaván egy praktikus fürdőszobai kiegészítő. Már csak az a kérdés, hogy Önnek való e és ha igen, melyik típus kerüljön a fürdőbe? Mire jó a kádparaván? A kádparaván azokban a fürdőszobákban kap funkciót, ahol kád vagy kád is megtalálható. Egy üvegből készült...