Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

jan 19, 2023 | Tolóajtós zuhanykabin

Mozogjon szabadon a fürdőszobájában! Olyan szaniter mellett döntsön, mint amilyen a tolóajtós zuhanykabin is. Nem foglal több helyet, amennyit szükséges.

Egy fürdőszoba funkcióját elsősorban az befolyásolja, hogy milyen szanitereket kap és azok milyen elrendezésben kerülnek beépítésre. Lehet kád vagy zuhanykabin is a zuhanyzásra, fürdésre választott szaniter vagy éppen mindkettő. A zuhanykabin kiválasztásakor sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kabin méretével számolnak. Pedig a zuhanykabin teljes méretéhez az ajtók is hozzátesznek. Ez különösen egy apró fürdőben válhat nagyon gyorsan kiábrándító valósággá.

A szaniternek a mérete meghatározó, de ajtókkal együtt. Ahol minden centiméter számít, ott az ajtót is számításba kell venni, különben az egész terv dugába dőlhet. Ez a kulcsa annak, hogy egy kis alapterületű fürdőszobában is lehessen szabadon mozogni. Egy következetesen megtervezett fürdőben a méretek és az elrendezés is segít abban, hogy ne kelljen szorongva készülődni. Nincs rosszabb, mint mindenbe beleütközve, kényelmetlen körülmények között eltölteni azt az időt, amit a készülődésre, testápolásra szánunk.

A tolóajtós zuhanykabin annyi helyet foglal, amennyit a kabin is. Nincsenek kifelé nyíló ajtók, amik beleütköznek a mosógépbe, zajt csapnak a fürdőkádon és amiket kerülgetni kell mozgás közben. Egy sima mozdulattal elhúzható a tolóajtó és a térben nem kap újabb akadályt a fürdőszoba.

A tolóajtós zuhanykabin semmiben sem marad el egy nyílóajtós változat mögött és a walk in zuhanykabinokhoz képest is jobban védi a fürdőt a víz kifröcskölődésétől. Kompromisszum nélkül olyan zuhanykabint tud használni, ami a fürdőbe is illik és az Ön igényeihez is passzol, ugyanolyan mértékben.

A zuhanykabin a fürdőnek nélkülözhetetlen szanitere, káddal vagy kád nélkül is helyet kaphat a vizesblokkban. A kollégáinkkal megtervezzük, legyártjuk és be is szereljük az új szanitert. Az ügyféligények felmérése és a helyszín megismerése az első lépések közé tartozik. Vegye fel a kapcsolatot velünk és kezdjük meg az együttműködést!

Kapcsolódó cikkek:

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabinok készítésének ára számos tényezőtől függ, ezért érdemes részletesen megvizsgálni a lehetőségeket. A fürdőszoba modernizálása fontos lépés lehet az otthonunk kényelmének és esztétikájának javítása érdekében. A zuhanyzó a fürdőszoba egyik legfontosabb...

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...