Tolóajtós zuhanykabin, a minimalista fürdő berendezése

szept 19, 2022 | Tolóajtós zuhanykabin

A tolóajtós zuhanykabin a nagyobb méretű zuhanykabinhoz is ideális ajtót jelent. Egyedi tervezésű, esztétikus és időtálló zuhanykabint tervezünk Önnek!

tolóajtós zuhanykabin egy minimalista fürdőnek a berendezésébe harmonikusan beilleszthető. A legújabb fürdőszoba trendek közül még mindig nem kopott ki a minimalista stílus. A kevés berendezéssel, visszafogott díszítéssel, ízléses arányokkal tervezett fürdőkben a szaniterek is főszerepet kapnak. A zuhanykabin nagyon alkalmas arra, hogy egy minimalista stílusban berendezett fürdőszoba eleme legyen. Vannak olyan zuhanykabinok, amiknek az anyaghasználata és a a kialakítása maga a minimalizmus. A keret nélküli kabinok, a walk in zuhanykabinok vagy a pár üvegfalból összeállított zuhanyzók is ezt az irányt képviselik. Ha ragaszkodik az üvegfalakkal körülvett kabin használatához, akkor is lehet elegáns és diszkrét zuhanykabinja. A szögletes, fal mellé vagy sarokba tervezett kabinokhoz a tolóajtót ajánljuk a nyíló ajtó helyett.

A tolóajtós zuhanykabin a tökéletes választás akkor is, ha egy nagyobb alapterületű, tágas fürdőben szeretne elhelyezni szanitert. A tolóajtós zuhanykabinnak csak ki kell választani azt az ideális helyet, ahol nincs útban és hozzá tud tenni a fürdő jobb kihasználhatóságához. Egy tágas fürdő esetében a zuhanykabin is lehet nagyobb, akár családi méretű is. Nagyon látványos megoldás a fal mentén húzódó üvegből készült kabin. A kabin használatához a tolóajtó beépítése jó döntés. A tolóajtós zuhanykabin görgőkkel mozgatható ajtaja a szélesebb, nagyobb kiterjedésű üvegfalakhoz is passzol. A görgők minőségi változatban nem kopnak el hamar, az ajtó nem foglal el a térből helyet és a  fürdő használata is biztonságosabb.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a tolóajtós zuhanykabinból egyedi tervezésű szanitert szeretne rendelni! A méret, a forma és a részletek nem jelentenek akadályt, a fürdő adottságait és a megrendelő igényeit hozzuk összhangba a tervezésnél. Kérje személyre szabott ajánlatunkat az elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...