Tolóajtós zuhanykabin, egy szaniter, ami mindenhová illik

dec 15, 2021 | Tolóajtós zuhanykabin

Tolóajtós zuhanykabinnal egyedi és helytakarékos szaniter kerül a fürdőbe! Terveztesse meg velünk az új zuhanykabinját!

A zuhanykabinokat egyre többen választják a kádakkal ellentétben. Tény, hogy a zuhanykabin csak egy talpalatnyi helyet foglal el, ha hagyományos méretű szaniterrel számolunk, míg a kád egy fekvő ember méreteivel rendelkezik. Egy szaniternek, amit fürdésre, zuhanyzásra használunk, nem is kell feltétlenül hatalmasnak lennie. Elegendő éppen akkora zuhanykabin, amekkorára feltétlenül szükség van.

A zuhanykabinok a kisebb mérettel rendelkező fürdőszobák alapvető fürdőszoba berendezései közé tartoznak. Ha szeretne egy kicsivel több helyet, ideális kialakítású vizesblokkot létrehozni az otthonába, akkor ne kádban gondolkodjon, hanem döntsön a zuhanykabin mellett! A zuhanykabinok világán belül is ok lehetőség közül választhat. A szaniter alapanyaga, díszítése, mérete, típusa is több változatban a megrendelők rendelkezésére áll. Ne feledkezzünk meg az ajtókról sem! A zuhanykabin ajtaja is sokat számít, nem szabad elhanyagolni ezt a részletet sem.

A zuhanykabin tolóajtóval, nyílóajtóval, harmonika ajtóval is készülhet. A tolóajtós zuhanykabin mindig jó választás, mert még tovább tudja növelni a szabad helyet a fürdőszobában. Lehet kicsi vagy nagyobb méretű is a fürdő, ha tolóajtós zuhanykabint telepítenek, akkor tökéletesen meg tud valósulni az ideális helykihasználás. A méret vagy az alapterület formája, a többi bútor és szaniter elhelyezkedése is indokolhatja egy olyan zuhanykabin gyártását, amit egyedi szempontok alapján terveztek és készítettek el.

A tolóajtós zuhanykabinnal a szaniter élettartama hosszabb lesz, mert az ajtó nem megy tönkre idő előtt attól, hogy nekiütődik a környező berendezéseknek, a falaknak. A tolóajtót nem lehet kicsapni, letörni vagy elrontani. Simán csúszik az erre a célra kialakított síneken, csak síkban foglal helyet és a víz sem csöpög le róla a szőnyegre, padlóra.

Kérje árajánlatunkat egyedi tolóajtós zuhanykabin készítésre akár azonnal!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...