Zuhanyfal a stílusos fürdőszoba berendezés!

ápr 16, 2020 | Egyedi zuhanykabin

A fürdőszoba berendezését tekintve több kérdés is felmerül. Ma már nemcsak az lehet dilemma, hogy kád vagy pedig zuhanykabin legyen a mosakodáshoz használatos szaniter, hanem az is, hogy zuhanykabin vagy pedig zuhanyfal kerüljön a fürdőbe. A hagyományos zuhanykabinok mellett még ott vannak a zuhanyfalak is, amik nagyon jó lehetőséget kínálnak.

Miért lehet jó döntés egy zuhanyfal? Többek között azért éri meg ezt a típusú szanitert választani, mert csodásan stílusos és végtelenül praktikus is. Eldönthetjük, hogy egy, kettő vagy akár három zuhanyfal alkossa a zuhanyzót. A zuhanyzó szakszerű kialakítása megakadályozza, hogy zuhanyzás közben a helyiséget elöntse a víz, hiába nincsen zuhanytálca. A körültekintő kiépítés pedig szintén biztosítja, hogy a víz se fröccsenjen ki teljesen a padlóra.

zuhanyfal szépsége abban a minimalizmusban rejlik, amit a keret nélküli üvegfal ad. Ezáltal sokkal tágasabbnak, szellősebbnek is hat a helyiség, az üvegen át lehet látni és semmi egyéb nem foglal helyet a zuhanyzó helyén. A keret mellett egyéb alkatrészek sem terhelik a zuhanyfalat, ami nemcsak nem töri meg az összképet, de a javítási, illetve karbantartási munkálatokat sem kell beleszámolni a teendőkbe. Csupán az üveg tisztítása marad feladat.

zuhanyfal olyan fürdőszobákba ajánlott, ahol kedvelik a letisztult külsőt és a stílusos megjelenésre törekednek. Amellett, hogy esztétikus képet ad, a zuhanyfal még helytakarékos is. Nincsen ajtaja, amibe bele lehet ütközni és kerete sincs, amit be kellene építeni. Ez teszi lehetővé azt is, hogy bármikor variálni lehessen, elvenni vagy hozzáadni a meglévő üvegfalakhoz.

zuhanyfal használata nem utolsó sorban biztonságos is, minden életkorban előnyös, mert nem lehet elbotlani, megcsúszni benne. A zuhanyfal akár személyre is szabható, méretre készült, színben, mintában egyedi üveget gyártanak belőle megrendelésre.

Amennyiben költséghatékony, de nem átlagos zuhanyzót szeretne, lépjen kapcsolatba velünk és rendeljen termékeinkből! A megadott elérhetőségeinken minden segítséget biztosítunk a vásárláshoz!

Címkék: zuhanyfal

Kapcsolódó cikkek:

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Szabad mozgást nyer a tolóajtós zuhanykabinnal

Mozogjon szabadon a fürdőszobájában! Olyan szaniter mellett döntsön, mint amilyen a tolóajtós zuhanykabin is. Nem foglal több helyet, amennyit szükséges. Egy fürdőszoba funkcióját elsősorban az befolyásolja, hogy milyen szanitereket kap és azok milyen elrendezésben...

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

Kádparaván tervezés: főszerepben a stílus

A kádparaván akkor jó, ha nem csak praktikus, hanem stílusos is. Mi olyat készítünk Önnek, ami illik a fürdőszobájába és minden részletében elnyeri a tetszését! Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, hogy egy forró fürdő igazi megváltás tud lenni egy fárasztó vagy épp...