Zuhanyfüggöny helyett tartós megoldást keres? Kádparaván a válasz!

dec 10, 2018 | Kádparaván

Nagyon sok fürdőszobában a helyiség méretei miatt nincsen lehetőség arra, hogy külön zuhanyzórészt alakíttassanak ki az ingatlantulajdonosok, ezért a kádat használják zuhanyzáshoz is. Ennek a legfőbb kellemetlen vonzata az, hogy az ember akaratlanul is összevizezi a fürdőszobát, a kifröccsenő víz pedig a helyiség padlójára jutva igencsak balesetveszélyes. Ilyenkor a lakók először a zuhanyfüggöny mellett döntenek, ám ez nem mindenhol mutat előnyösen, hozzátapad az ember testéhez, ami kellemetlen érzés, és nem is higiénikus. Ha Ön nem szeretne zuhanyfüggönyt alkalmazni a kifröccsenő víz ellen és inkább praktikusabb, esztétikusabb megoldásra lenne szüksége, döntsön a kádparaván mellett!

A kádparavánnal bármilyen kádat alkalmassá tehet kényelmes zuhanyozásra is! Többé nem kell aggódnia a kifröccsenő víz miatt, ugyanis a kádparavánok megakadályozzák azt. Mivel a kiegészítő elemek a biztonságot is elősegítik, elsősorban olyan otthonokba ajánlott, ahol vannak kisgyerekek vagy idősebbek is, így ők nincsenek kitéve a veszélyes helyzeteknek tisztálkodás közben.

A zuhanyfüggönyökkel ellentétben a kádparavánok nem mennek rövid időn belül tönkre, hosszú éveken át kiszolgálják az ingatlanban élők igényeit. Ezen kívül könnyebben tisztán tarthatók, mint a hagyományos függönyök és ugyanúgy karbantarthatók, mint a zuhanyzók ajtajai. A zuhanyfüggönyöknél sokszor az is problémát jelent, hogy felhelyezésük ellenére ugyanolyan vizes lesz a fürdőszoba egy kiadós zuhanyozás után. A kádparavánok százszázalékos védelmet nyújtanak a kifröccsenő vízzel szemben, így mikor végez a fürdéssel, teljesen száraz padlóra léphet.

Tapasztalja meg Ön is kádparavánok praktikusságát, rendeljen bátran tőlünk! Tájékozódjon az általunk kínált lehetőségekről weboldalunkon, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban vagy már most leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben szívesen segítünk!

Címkék: kádparaván

Kapcsolódó cikkek:

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

A kádparavánok olyan kiegészítő elemek, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a fürdőkád és zuhanyzó „egyesítésére”. A fürdőszoba tervezése és kialakítása során fontos szempont az esztétika és a funkcionalitás összehangolása. A kádparavánok nem csak esztétikusak és...

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

A kádparaván egy praktikus fürdőszobai kiegészítő. Már csak az a kérdés, hogy Önnek való e és ha igen, melyik típus kerüljön a fürdőbe? Mire jó a kádparaván? A kádparaván azokban a fürdőszobákban kap funkciót, ahol kád vagy kád is megtalálható. Egy üvegből készült...