Zuhanykabin helyett elég egy zuhanyfal is

okt 18, 2022 | Egyedi zuhanykabin, Zuhanyfal

A zuhanyzással spórolni tud a vízen, de a biztonsággal ne tegye ugyanezt. A zuhanyfal védi a fürdőszoba padlóját és az Ön testi épségét is.

A zuhanyozás helyszíne nem kizárólag csak a zuhanyfülke lehet,  van úgy, hogy elegendő egyetlen, jól eltalált üvegfal is. Azokban a fürdőszobákban, ahol a falakat és az üvegfalat kombinálják, a zuhanyzásra egy zuhanyfallal is ki lehet alakítani egy praktikus sarkot.

A zuhanyfal jelenti azt a leleményes kiegészítőt, amit bármelyik zuhanyzó sarokhoz hozzá lehet rögzíteni és ami segít bent tartani a vizet fürdés közben. Nincs több vízben úszó fürdőszoba, nem kell minden egyes alkalommal a szivárgó, fröccsenő, kifolyó vízre ügyelni. Ez az üveg fürdőszobai kiegészítő szinte észrevétlen marad, de megbízhatóan fogja fel a vizet a zuhanyzás ideje alatt.

A zuhanyfal használata segít abban, hogy a fürdőszobában töltött időből kevesebbet kelljen kifröccsenő víz feltakarításával tölteni. Ezen kívül egy dekoratív kiegészítőt is kaphat a fürdőszoba, amivel az enteriőrt még teljesebbé lehet tenni.

Egy zuhanyfalnak több funkciója is van, dekorál, kiegészít, védelmet ad, időt spórol, megkönnyíti a hétköznapi rutin megtartását. Kevesebb padlótörlés, kevesebb baleset, kényelmes a reggeli készülődés és nyugodtabb az esti fürdés, ezzel jár a zuhanyfal felszereltetése. Csupán egy plusz üvegfal, de számos előnnyel ruházza fel a fürdőjét, ha szakavatott kivitelezéssel párosul.

Legyen egyedi a fürdőszobában a szaniter, készüljön méretre tervezett üvegfalból az új zuhanyzó az egyik sarokba, a bezártság zavaró érzete nélkül. A zuhanyfal elegáns eleme a fürdőnek, ami nem csupán dísz, hanem a zuhanyzást kényelmesebbé és egyszerűbbé is teszi.

Az új zuhanyfalat nem szükséges csak úgy megrendelni egy áruházból, mert egyedileg tervezett modellt is tud a saját fürdőjébe rendelni. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, ami megtervezi és elkészíti az új zuhanyfalat az Ön  fürdőszobájába! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...