Zuhanykabinok gyártása fürdőszobához tervezve!

júl 26, 2021 | Egyedi zuhanykabin

zuhanykabinok gyártása egyedi megrendelésre történik, ha Önnek olyan szaniterre van szüksége, amilyet nem készítenek máshol. A fürdőszoba szanitereinek kiválasztása nagyon fontos, mert egy olyan helyiségbe kerülnek, ahol a mindennapos testápolás, készülődés folyik. Amellett, hogy a szaniternek jól kihasználhatónak kell lennie, lényeges szempontot képvisel például a gazdaságos működés és persze az is, hogy a szaniter mennyire lesz esztétikus és illik e a vizesblokkba.

zuhanykabinok gyártása azoknak szóló szolgáltatásunk, akik már tudják, hogy egyedi zuhanykabint szeretnének beszereltetni a fürdőszobájukba és azoknak is, akik sikertelenül keresgéltek a készen kapható zuhanykabinok között. Nem kell megelégednie egy olyan szaniterrel, ami olcsó volt, de nem igazán tetszik vagy ami nem illik a fürdőszoba berendezésébe, de nem talált jobbat helyette. Döntsön egy olyan megoldás mellett, ami hosszú távon is a legjobbnak bizonyul majd!

zuhanykabinok gyártása a cégünk fő tevékenysége, amivel szeretnénk az igényes szaniterek és személyre szabott fürdőszobák sorát bővíteni. Forduljon hozzánk bizalommal, ha úgy gondolja, hogy megéri egy kicsivel több időt és költséget szánni arra, hogy az Önnek való zuhanykabint kapja meg! Vegye igénybe a zuhanykabinok gyártásával kapcsolatos szolgáltatásunkat! A tőlünk megrendelt zuhanykabin gyártása pár héten belül elkészül és a kész zuhanykabint a helyszínre is szállítjuk, majd be is szereljük a megrendelőnél.

Az általunk készített szaniterekben közös az, hogy mindegyiket keret nélkül gyártjuk, ezzel egyfajta légies, elegáns hatást tudunk elérni. Az üveglapok könnyedén illeszkednek egymáshoz és azt az érzetet keltik, mintha nem lenne semmi közöttük. Természetesen a vízzárást teljesen hiánytalanul meg tudjuk oldani keret nélkül is, méghozzá úgy, hogy annak szinte látható nyoma nincsen. A zuhanykabin gyártásnál a vízzel szembeni ellenállóság nemcsak a vízzárásban nyilvánul meg. Az üveg felületek nano bevonata vízlepergető hatású, megkönnyíti a takarítást. Keressen minket bizalommal ilyen, egyedi zuhanykabinokért!

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

A zuhanyfal a minimalista fürdő hangsúlyos, mégis kifinomult kiegészítője. Egyetlen fal egy komplett szanitert jelent. A kádas fürdők jelentik a vágyak netovábbját a legtöbb otthontervező számára, ám a fürdőszobák gyakran túl kicsi alapterületet kapnak ehhez. A fürdő...