Kádparaván: a tökéletes megoldás egy kis fürdőszobában

ápr 24, 2023 | Egyéb kategória

A kádparaván a kisebb méretű fürdőszobák megoldása a fürdés és zuhanyzás összehangolására – ismerkedjen meg vele Ön is!

A fürdés sokak számára számít elengedhetetlennek, hiszen a vízben relaxálni fantasztikus érzés, ami nem csak a tisztálkodást, de a stressz csökkentését is szolgálja. Ezzel szemben a zuhanyzás mindössze gyors tisztálkodás, ami sokaknak bőven elegendő, ráadásul így rengeteg vizet is meg lehet spórolni, ám egy zuhanykabinban lehet a legkényelmesebben megoldani. Mindkettőnek megvan tehát a maga előnye, azonban egy kisebb fürdőszobában nem fér el egyszerre a kád és a zuhanykabin is; erre kínálnak megoldást a kádparavánok.

A kádparavánok olyan üvegfalak, amelyeket a kád szélére rögzítenek, és stílusos, praktikus megoldást nyújtanak a zuhanyfüggöny helyettTöbbféle típus is elérhető, melyek mind tökéletesen ellátják a feladatukat, azaz megakadályozzák a víz kifröccsenését a fürdőszoba padlójára és berendezési tárgyaira, azonban mind eltérő elvárásoknak felel meg.

kádparaván

Az egyik legnépszerűbb megoldás az egyrészes kádparaván, ami rendszerint fix rögzítésű, mégsem akadályozza a kádba való be- és kiszállást, hiszen nem ér végig annak hosszán. A „rendszerint” azonban itt kifejezetten fontos, ugyanis az egyrészes kádparaván lehet akár mozgatható is, azaz ki- és behajtható az éppen aktuális helyzetnek megfelelően.

Vannak azonban további lehetőségek is, így például a kétrészes kádparaván, ami nagyobb terület lefedésére is alkalmas. Az egyik eleme a falhoz rögzített, a másik mozgatható, a két elem találkozásánál pedig egy vízzáró profil gondoskodik a tökéletes illeszkedésről. Az úgynevezett belapozható kádparaván ezzel szemben több részből áll össze, és harmonikaszerűen hajtogatható, ami által rengeteg helyet lehet megspórolni. Ezeken túl természetesen az egyedi elképzelések megvalósítására is van lehetőség.

Cégünk többek között kádparavánok gyártására is szakosodott, amelyek egyszerre funkcionálisak és vizuálisan vonzóak. Az alábbiakból megtudhatja, miért érdemes megfontolnia, hogy kádparavánt közvetlenül tőlünk, a gyártótól vásároljon.

kádparaván

Egyedi tervezés

Kádparavánjainkat méretre gyártjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön kádjához és fürdőszobájának elrendezéséhez. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk felkeresi otthonát, hogy méréseket végezzen, és biztosítsa, hogy kádparavánja pontosan az Ön igényeihez igazodjon.

Tartósság

Kádparavánjaink edzett biztonsági üvegből készülnek, ami ellenáll a karcolásoknak és a törésnek, így kádparavánja hosszú éveken át kitart anélkül, hogy cserére vagy javításra szorulna.

Könnyű tisztíthatóság

Kádparavánjaink könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak. Használat után egyszerűen törölje le a paravánt egy nedves ruhával vagy szivaccsal, és az olyan marad, mintha új lenne.

Stílus

Kádparavánjaink számos stílusban és kivitelben kaphatóak, hogy bármilyen fürdőszobai dekorációhoz illeszkedjenek. Akár a minimalista és elegáns dizájnt, akár a díszesebb és dekoratívabb megjelenést kedveli, számos lehetőség közül választhat.

Kedvező árak

Ha közvetlenül tőlünk vásárolja meg kádparavánját, biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért. Gyártóként versenyképes áron tudjuk kínálni termékeinket, anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség vagy a tartósság terén.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kádparavánok iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

A kádparavánok olyan kiegészítő elemek, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a fürdőkád és zuhanyzó „egyesítésére”. A fürdőszoba tervezése és kialakítása során fontos szempont az esztétika és a funkcionalitás összehangolása. A kádparavánok nem csak esztétikusak és...

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

A kádparaván egy praktikus fürdőszobai kiegészítő. Már csak az a kérdés, hogy Önnek való e és ha igen, melyik típus kerüljön a fürdőbe? Mire jó a kádparaván? A kádparaván azokban a fürdőszobákban kap funkciót, ahol kád vagy kád is megtalálható. Egy üvegből készült...