Miért érdemes zuhanykabint készíttetni?

nov 11, 2019 | Egyedi zuhanykabin

Építkezés, illetve felújítás során előbb-utóbb a fürdőszoba is sorra kerül. Építkezés esetén a terv határozza meg a fürdőszoba méretét, és ebbe a tulajdonosnak is van beleszólása, ám egy felújítás esetében ez nem mindig lehetséges. A régebbi házakban a vizesblokk falai gyakran áthelyezhetetlenek, mert vagy csövek akadályozzák a munkát, vagy tartófalak, amiket nem lehet megbontani anélkül, hogy az épület stabilitása ne kerülne veszélybe. Ha a bővítés nem lehetséges, akkor csak a helyspórolás marad, mint lehetőség, és ennek legelterjedtebb módja az, ha a kád helyett zuhanykabin kerül a fürdőszobába.

Persze nem mindegy az sem, hogy milyen lesz a zuhanykabin, ami végül helyet foglal a fürdőszobában. A barkácsáruházakban kapható zuhanykabinok nem feltétlenül illeszkednek egy egyedi méretű és alakú fürdőszobához, különösebben nem is esztétikusak, és a tartósságuk is megkérdőjelezhető, bár tény, hogy ez utóbbi csak az alacsonyabb árkategóriába tartozó termékekre igaz. Az egyedileg készült zuhanykabinok ára viszont nem sokkal magasabb ennél, viszont biztosan illeszkedni fognak a fürdőszobához, és akár a fürdőszobák díszei is lehetnek.

A tökéletes helykihasználás érdekében az első lépés a helyszín felmérése. Egy nem szabályos alakú fürdőszoba az egyedileg készített zuhanykabinok esetében egész biztosan nem jelent problémát. Mivel pont oda, pont akkora méretben és pontosan olyan kialakítással készül el, ahogy azt a megrendelő kéri, garantáltan illeszkedik majd az igényeihez.

A cégünktől megrendelhető zuhanykabinok 8 mm vastagságú biztonsági üvegből készülnek, egyszerűen tisztíthatóak, vízlepergető réteggel is kérhetőek, és többféle ajtóval választhatóak, így akár tolóajtós megoldással is, ami még inkább segít a helyspórolásban. Emellett természetesen a beépítést is elvégezzük, vagyis az elkészült zuhanykabint a helyszínre szállítjuk, beszereljük, majd átadjuk.

Amennyiben szeretne egyedi, minden igényét kielégítő zuhanykabint a fürdőszobájába, válasszon bennünket! Ha kérdése van, vagy szeretné leadni rendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Címkék: zuhanykabin

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése: kényelem és szabadság

Egyedi zuhanyfal készítése is szerepel a szolgáltatásaink között. Miért éri meg tervezett kiegészítőt rendelni a fürdőjébe? Kezdjük a legelején és beszéljünk arról egy kicsit, hogy mi is pontosan a zuhanyfal! A zuhanyfal nem más, mint a zuhanykabin egy alternatívája,...