Sarok zuhanykabin egyedi gyártásban: Merjen nagyot álmodni!

dec 9, 2022 | Sarok zuhanykabin

Ha felújítja a fürdőszobát, nem kell beérnie az átlagos megoldásokkal, tervezzen merész stílusú, egyedi sarok zuhanykabint, és bízza ránk a megvalósítást!

Előbb vagy utóbb a legjobb szanitereken is nyomot hagy az idő, és elérkezik az a pont, amikor már nem lehet tovább halogatni a fürdőszoba felújítását. Sokféle dologban kell ilyenkor döntést hozni és ahány otthon, annyi féle igény merülhet fel, a központi kérdés mégis mindig az, hogy kád vagy zuhanykabin kerüljön a helyiségbe.

Amennyiben a praktikusság élvez prioritást, határozottan az utóbbit éri meg választani, és ebből sem akármilyet, hanem egy sarok zuhanykabint, ami helytakarékos, mégis maximálisan kényelmes. Ennyivel azonban korántsem tekinthető befejezettnek a kérdés, hiszen aki utánajár egy kicsit a témának, hamar rájön, hogy sokféle gyártó termékeiből lehet válogatni.

Az áruházi kínálat azonban igencsak egyhangú, a különböző modellek általában csak részleteikben térnek el egymástól, az alapok ugyanazok maradnak. Természetesen, ha valakinek megfelel az igényes, ámde egyszerű kialakítás, itt akár meg is lehet állni, de miért kellene ennyivel beérni, ha más megoldás is van?

A fürdőszobának ma már nem kell megállnia a puszta funkciónál, a szaniterek tökéletes lenyomatai lehetnek a lakók ízlésének. Egyedi gyártású sarok zuhanykabinnal bármilyen ötlet megvalósítható, legyen az rendhagyó anyaghasználat, különleges forma vagy szín. Bátran lehet nagyot álmodni, hiszen egy profi csapattal, mint amilyen a miénk, egészen merész is lehet a látványvilág.

Érdekelné a lehetőség? Szeretné, ha a felújított fürdőszoba egy merőben új és izgalmas stílust kapna? Mi formába öntjük, amit megálmodik, így ha minket választ, nincs más dolga, mint ihletet meríteni és megtervezni a saját, egyedi sarok zuhanykabinját.

Honlapunkon részletesen tájékozódhat a megvalósítási lehetőségekről és referenciáink között is szétnézhet, ha pedig készen áll a terv, kezdődhet a munka! Forduljon hozzánk bizalommal, és hozzuk ki együtt a maximumot a fürdőszobából!

Kapcsolódó cikkek:

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

Kádparaván készítése: a választás szempontjai

A kádparavánok olyan kiegészítő elemek, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a fürdőkád és zuhanyzó „egyesítésére”. A fürdőszoba tervezése és kialakítása során fontos szempont az esztétika és a funkcionalitás összehangolása. A kádparavánok nem csak esztétikusak és...

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

Hová érdemes megrendelni a kádparaván készítést?

A kádparaván egy praktikus fürdőszobai kiegészítő. Már csak az a kérdés, hogy Önnek való e és ha igen, melyik típus kerüljön a fürdőbe? Mire jó a kádparaván? A kádparaván azokban a fürdőszobákban kap funkciót, ahol kád vagy kád is megtalálható. Egy üvegből készült...