Zuhanyfalak a fürdőben! A kabin ideje leáldozott?

okt 8, 2021 | Zuhanyfal

Zuhanyfalak zuhanykabin helyett! A szaniterek legújabb változataiban nem fog csalódni, ha kedveli a modern megoldásokat!

A kádat egyre többen cserélik le olyan szaniterre, ami kisebb helyigényű és jobban alakítható. A zuhanyzás környezetbarát és időhatékony élményét kínáló zuhanykabinokat bármilyen fürdőszobába lehet telepíteni a zsebkendőnyi méretűtől az igazán tágas helyiségig. Már csak az a kérdés, hogy milyen szanitert képzelt el, illetve melyik típusa az, ami a leginkább illik a fürdőszobába!

A zuhanyfalakkal kiépített zuhanyzósarok szimpatikus változata a zuhanykabinnak. Nem véletlenül kedvelik annyian az üvegfallal leválasztott zuhanyzósarkot a zuhanykabinnal szemben. Ehhez a megoldáshoz sem kell nagyobb helyet kijelölni a szaniternek, viszont a szabadon álló üvegfal tágasabbnak tudja mutatni a teret, így a fürdőszoba is nagyobbnak, szellősebbnek tűnik majd. Ez egy olyan alternatíva, amire a kád, a tulajdonságainál fogva nem képes. Cserélje le a kádat zuhanyfalakra, ha az a célja, hogy egy jobban kihasználható, dizájnosabb fürdőben tudjon nap, mint nap készülődni!

zuhanyfalak beépítésének megvan az az előnye, hogy zuhanyzás közben nem ütközik bele a szűkre szabott kabin falakba, mert tetszés szerint méretezheti a zuhanyzó sarkot. Kérje a mi közreműködésünket és rendelje meg a zuhanyfalak megtervezését és telepítését a fürdőszobájába! A magas szakmai hozzáértésünk és a nagy gyakorlatunk segít abban, hogy minden ügyfélnek az elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk! Esztétikus, biztonságos, tartós és minőségi zuhanyzósarkot alakítunk ki a felmérést és a részletek tisztázását követően.

Keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén, ha a régi szanitert egy innovatív modellre szeretné cserélni, úgy döntött, hogy felújításnak veti alá a fürdőszobát vagy még az építkezésnél tart! Zuhanyfalakkal, egyedi zuhanykabinnal a fürdője nemcsak sokkal személyre szabottabb lesz, de az értéke is magasabb. A részletekről tudjon meg többet a cégünk weboldalán közzétett, egyik elérhetőségen!

Címkék: zuhanyfalak

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válasszunk kádparavánt?

Hogyan válasszunk kádparavánt?

A kádparaván nem csupán a zuhanyfülke helyettesítésére és a helyszűke megoldására szolgál, de egyben stílusos kiegészítője is a modern fürdőszobáknak. A fürdőszoba a lakás egyik olyan helyisége, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt fontos szerepet játszik. A...

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

Egy zuhanyfal alkotja a besétálós zuhanyzót

A zuhanyfal a minimalista fürdő hangsúlyos, mégis kifinomult kiegészítője. Egyetlen fal egy komplett szanitert jelent. A kádas fürdők jelentik a vágyak netovábbját a legtöbb otthontervező számára, ám a fürdőszobák gyakran túl kicsi alapterületet kapnak ehhez. A fürdő...